2777
2789

کسی تجربشو داره خیلیییی نگرانم دیروز انتقال داشتم دیروز بعدازظهر و امروز لکه بینی دارم نگرانم هرکی تجربه داره کمکم کنه😭😭😭😭😭😭😭😭

توکلت الله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای

این سوال منم هست

دارم از استرس میمیرم

یه هفتست انتقال دادم

از ساعت چهار صبح تا الان دو سه تا لک قهوه ای دیدم

حس میکنم دارم پریود میشم

دارم از استرس سکته میکنم

تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
عزیزم تا دوسه روز اول طبیعیه.... اگر بیشتر شد حتما با ماما در میون بزار  چرا همون اول اینارو ...

سری قبلی هم گفت امکان داره خونریزی داشته باشی  اما نداشتم اما این سری از دیروز دارم 

توکلت الله 
 من دوستم و دختر خالم اول انتفال لک بینی داشت استراحت کرد حل شد... امیدوارم تاپیک بزنی که بغلش ...

توکل بخدا بخدا دیگه جای سالم تو بدنم ندارم 😭😭😭

توکلت الله 
سری قبلی هم گفت امکان داره خونریزی داشته باشی  اما نداشتم اما این سری از دیروز دارم

چند روز اول طبیعیه...

چون به حال رحم تحریک شده...

نگران نباش 

ربطی به دفعه قبل نداره 

فقط اگر دوسه روز بیشتر شد،اطلاع بده

10 ساله اقدامم ۳۷ سالمه برای بار سوم انتقال میدم 

عزیزم یکی دو روز اول لکه بینی واسه بعضیا طبیعیه. به خاطر دستگاهه که گذاشتن توی واژن احتمال داره کمی خودتو سفت گرفتی خراش داده وازنتو لکه بینی مال همونه. اصلا و اصلا نگران نباش

خداجونم زودییییی دخترکوچولوی نازمو از پیش خودت بذار تو دلم.خدایااااااا خیلی دلم گرفته تمام وجودمو بغض گرفته هیچ چیزی نمیتونم بگم.فقط میگم خودت کمکم کن
توکل بخدا بخدا دیگه جای سالم تو بدنم ندارم 😭😭😭

منم همینطور

الان کل شکمم بخاطر آمپول انوکساپارین کبوده

یعنی کاملا شکمم بنفش شده دیگه

آمپولای عضلانی جاشون زیرش سفت شده داغونم

دیگه جای سالم تو بدنمون نمونده بخدا

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم