2777
2789
عنوان

چقدر پسرا....

190 بازدید | 21 پست

چقدر پسرا بدجنس و بی رحم شدن . چقدر قول موندن دادن و رفتن . چقدر دل دخترا رو شکوندن . چقدر زخم زدن ‌‌. چرا اینکارو می کنید واقعا ؟؟؟؟ چرا قول موندن می دید و وابسته می کنید بعد می رید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون همین جوری هستن یه بار عاشق یکی شدم پشت دستمو داغ کردم تا دیگه از هیچ پسری خوشم نیاد

همشون همینن هزار جور وعده و وعید و قول میدن بعد که از دختره استفاده کردن و دیدن ازشون خوششون نمیاد میندازنش اونور و میرن سراغ بعدی

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
پس به هیچ پسری تا وقتی اسمش وارد شناسنامه ات نشده نه دل ببند و نه اعتماد کن

به همونم که اسمش وارد شناسنامت میشه هم نبایدخیلی اعتمادکرد😂😂شناسنامه ای وغیرشناسنامه ای هم نداره همشون یجورند

اونایی ک دروغ میگن هیچ

ولی قبول کنیم گاهی خودمادختراهم مقصریم چوب سادگیمونو میخوریم

یا میبینیم‌و میفهمیم ولی خودمونوگول میزنیم

ی پسر وقتی فقط حرف میزنه ولی اقدامی‌نمیکنه و بهونه میاره مارو ب خانوادش معرفی نمیکنه...حرف از رابطه میزنه همش.. باید ازرفتارش متوجه  شیم ک دروغ میگه

مگر اینکه ۱۵سالمون باشه بچه باشیم‌نفهمیم.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
به همونم که اسمش وارد شناسنامت میشه هم نبایدخیلی اعتمادکرد😂😂شناسنامه ای وغیرشناسنامه ای هم نداره ه ...

والا

طرف به زنش هزارجور خیانت میکنه اتفاقا بیشتر باید از شوهر ترسید

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
اونایی ک دروغ میگن هیچ ولی قبول کنیم گاهی خودمادختراهم مقصریم چوب سادگیمونو میخوریم یا میبینیم‌و م ...

پسری که هیچ حرف جنسی نزد و خیلی مودب و با خدا و با شخصیت بود ولی ولم کرد چی ؟ اونو دیگه چی بگم

پسری که هیچ حرف جنسی نزد و خیلی مودب و با خدا و با شخصیت بود ولی ولم کرد چی ؟ اونو دیگه چی بگم

مانمیتونیم‌یطرفه به قاضی بریم  بایدحرفای اونوهم بشنویم

شاید واقعاقصدش ازدواج بود ولی با بیشتراشناشدنتون به این نتیجه رسید ک مناسب هم نیستید

البتع این یه احتماله  

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
دختر بدم خیلی هست چرا همیشه از پسرا مینالید

درسته ولی بیشترین ضربه رو توی رابطه دختر میخوره حتی اگه دختر پاکی باشه و هیچ کاری نکرده باشه و تنها گناهش عاشق شدن باشه

تو تا حالا شنیدی بگن پسره دست خوردست یا با فلان کس دوست بوده سمتش نرین؟ نه 

ولی اگه یه دختر شده دو کلمه با یه پسر حرف بزنه میگن خرابه

برای مثال توی خانواده خودم دو تا دایی جوون دارم که پنج شش سال ازم بزرگترن تاحالا با چندتا دختر وارد رابطه شدن و بعد رابطه رو بهم زدن ولی خانوادم هیچی بهشون نگفتن ولی من که هیچ کاری نکردم میگن اگه بفهمیم با پسری حرف زدی و خندیدی سرتو می بریم