2777
2789
عنوان

چقدر پسرا....

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
مانمیتونیم‌یطرفه به قاضی بریم  بایدحرفای اونوهم بشنویم شاید واقعاقصدش ازدواج بود ولی با بیشترا ...

اگه طرف قصدش آشناییه که نباید هزارجور وعده وعید و قول بده و دختره رو دل بسته خودش کنه که

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
درسته ولی بیشترین ضربه رو توی رابطه دختر میخوره حتی اگه دختر پاکی باشه و هیچ کاری نکرده باشه و تنها ...

اره این قبول این حرفت کامل درسته عزیزم

ولی من میگم همیشه نگیم پسرا بی وفان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مانمیتونیم‌یطرفه به قاضی بریم  بایدحرفای اونوهم بشنویم شاید واقعاقصدش ازدواج بود ولی با بیشترا ...

خب باشه قبول فهمید به درد هم نمی خوریم ولی چرا برای جدا شدن بهانه سرطان معده اورد؟؟؟ 

یعنی نمی تونست بیاد عادی بگه ما به درد هم نمی خوریم ؟

اگه طرف قصدش آشناییه که نباید هزارجور وعده وعید و قول بده و دختره رو دل بسته خودش کنه که

آره،بعضیا گول میزنن و یجوری نقش بازی میکنن ک ادم باورش میشه طرف قصدش جدیه 

ولی یوقتایی هم مقصرخودمادختراهستیم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

دقیقااا. همشون فقط یه ماه اول رابطه خوبن . بعدش نسبت بهت سرد میشن . تازه برای من برای جدایی بهانه سرطان معده رو آورد 

هرچی گفتم بگی برو میرم فقط راستشو بگو . 

کلی گریه کردم براش . غصه خوردم براش . 

خب باشه قبول فهمید به درد هم نمی خوریم ولی چرا برای جدا شدن بهانه سرطان معده اورد؟؟؟  یعنی نمی ...

این موردی ک به پست شماخورده دروغگوبود کلا باتوجه ب حرفات

من کلی میگم یوقتایی هم مقصرخودمونیم

دیروز یه تاپیکی دیدم پسره علنا به دختره گفت بیاخونه خالی و برارابطه میخاستش دختره ولکن نبود میگفت اهل رابطه نیستم ولی دوس دارم باهاش باشم تغییرش بدم تا دیگه منو براخودم بخواد ودلم‌میسوزه براش که باهاش کات کنم چون یبار ک کات کردم پروفایل غمگین گذاشت

خب همچین دختری اگر ب ارتباطش ادامه بده اگه وابسته شد احتمال زیاد برا نگهداشتنش تن به رابطه.. میده و ی روز ک  پسره ولش کرد میاد میناله ک طرف ازم استفاده کرد و رفت...

خیلی این موارد پیش اومده  .منظورم یه  همچین ارتباطاتیه .

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
اره این قبول این حرفت کامل درسته عزیزم ولی من میگم همیشه نگیم پسرا بی وفان

آره درست میگی همشون بد نیستن ولی پسرای بد کاری کردن که دیگه پسرای خوب به چشم نیان

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"