2821
2789
عنوان

قضیه نامزدم🥲

227 بازدید | 7 پست

تاپیک دیروزو خوندید که نظر دادید

رفتم خیلی صاف و مستقیم گفتم تو به خواهرم نظر داری و کات کردم انقد صحبت کرد و خواهش و تمنا که همچین چیزی اصن نیس...گف خواهرتو مث خواهرم میدونستم که باهاش راحت بودم...گف ازین به بعد فقد در حد سلام و علیک...بعدشم گف چرا یبار نیومدی صاف و پوس کنده بگی نارحت میشی ازین کار من🥲گف همش دنبال فرار کردنی اصن نمیخای چیزیو درست کنی...منم فعلا برگشتم باهاش تو رابطه دوبارع خیلی نارحته از تهمتی که بهش زدم دیگ روم نمیشه تو چشاش نگاه کنم🥲🥲🥲چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو روت نمیشه تو چشمش نگاه کنی؟؟؟؟؟دست پیش گرفته پس نیوفته....شوخی های مثبت ۱۸میکنه با خواهرت بعد طلبکارم هست؟این دیگه خیلی رو داره..رو که نیست سنگ پای قزوینه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
تو روت نمیشه تو چشمش نگاه کنی؟؟؟؟؟دست پیش گرفته پس نیوفته....شوخی های مثبت ۱۸میکنه با خواهرت بعد طلب ...

اخه جدی جدی بی منظور بوده اینستاشو در اورد گف جکارو از رو این میخوندم🥲🥲بعد گف همش بدون قصد بوده 

پسرا در این حد بد نیستن واقعا سعی کن توجه کنی بهش

همه ی پسرا رو به یه چشم نمیبینم ولی دقیقا بعضیاشون در همین حد پست و پرو هستن....پسر باید شخصیت داشته باشه ذات داشته باشه بفهمه تعهد یعنی چی ..یکم خوددار باشه.اگه همین خانم با برادر دوست پسرش شوخی های خرکی کنه و بره بغلش کنه و شوخی لفظی حتی کنه همین پسر میشورتش میزاره کنار...چرا فکر میکنن چون نرن یا به اصطلاح مردن هرکاری کنن حق دارن؟یکم باید مقتدر باشن تا آدم در آینده بتونه با دل قرص بهش تکیه کنه.باید قابل اعتماد باشن.من نمیدونم استارتر چرا احساس شرم می‌کنه.اون باید خجالت بکشه و معذرت خواهی کنه و بگه بیشتر رعایت میکنم تازه برگشته گفته تهمت میزنی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اخه جدی جدی بی منظور بوده اینستاشو در اورد گف جکارو از رو این میخوندم🥲🥲بعد گف همش بدون قصد بوده&nb ...

تو خودتو گول بزن گلم...ولی اگه خواستی باهاش ادامه بدی بگو چه بی منظور چه با منظور من ناراحتم از این موضوع...الان دارم بهت میگم که فردا نگی باز چرا نگفتی...

تو خودتو گول بزن گلم...ولی اگه خواستی باهاش ادامه بدی بگو چه بی منظور چه با منظور من ناراحتم از این ...

اره بهش گفتم کلا برام توضیح داد گف دیگه کاری نمیکنم ک نارحتت کنه🥲ولی الان از تهمتی ک زده شده بهش خیلی نارحته گف دیشب فقد گریه کردم

گف ازین به بعد اشکمو فقد برا خوشحالیم در بیار نه سر چیزی ک کاری نکردم🥲💔