2777
2789

نه متاسفانه

دلم هم براشون تنگ شده

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات صلوات فرستادم

برای امضات

دعا کن عشقم برگرده

ی صلوات مهمونم کن

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
برات صلوات فرستادم برای امضات دعا کن عشقم برگرده ی صلوات مهمونم کن

ممنونم عزیز منم صلوات میفرستم انشالله برمیگرده

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
ممنونم عزیز منم صلوات میفرستم انشالله برمیگرده

زنده باشی و حاجتروا🙏❤️

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
نامزد منم20روزه رفته 

بمیرم برات

انشاالله ک هم نامزد تو هم نامزد من برمیگردن ب حق همین عید🙏❤️

بمیرم برات انشاالله ک هم نامزد تو هم نامزد من برمیگردن ب حق همین عید🙏❤️

چرا خدای نکرده بمیری براش😳😳😳

زنده بمونین برای خودتون و برای نامزدهاتون و برای همدیگه! 

لطفا با احترام فرهنگ لغات منفی مون رو درست کنیم. میدونم اصطلاحه ولی خیلی از این اصطلاح ها درست نیست .. 

انشالله هر زودتر دوری ها به دیدار ختم بشه و دل همگی شاد بشه... 

ممنونم🙏🌷❤️

سلام حالت خوب شد؟  خدا رو شکر🙏🌷

سلام هی بدک نیستم خوب خوب هم نیستم همچنان شوهرم قهره سفره غذامون جدا حرف نمیزنیم فقط گاهی به هم تیکه میندازیم اون ک سرش با کارش گرمه ولی من دلم پوکید تو خونه نمیدونم اخر و عاقبت این زندگی چی میشه دلم میخواد قهر نکنه با حرف حل کنیم همه چیو ولی اون لجباز و یک دندس....ممنونم ک حالمو پرسیدی شما خوب هستین؟

سلام هی بدک نیستم خوب خوب هم نیستم همچنان شوهرم قهره سفره غذامون جدا حرف نمیزنیم فقط گاهی به هم تیکه ...

ممنونم.

وارد بازیهای اون نشو. یه موقع هایی هر چی اون سعی میکنه جدا بشه تو برو نزدیکش بشین. سفره جدا ننداز. یه بار غذا بیار حتی اگه میخاد جدا باشه کمکی بهش نکن.

باهاش حرف بزن حتی اگه جواب ت رو نده.

ولی خیلی باید تلاش کنی. عوض کردن آدمها خیلی سخته. 

اگر میخای توی این زندگی بمونی به جای یک بچه باید دو تا بچه رو بزرگ کنی. آدمی که لجبازی میکنه خودش یه بچه ست.

خلاصه اینکه صبر و تحمل فراوان میخاد.
هیچ تضمینی به عوض شدن آدمها نیست. ولی ادمها عوض میشن. اگه ارزش تلاش رو داره تلاش کن.

ممنونم. وارد بازیهای اون نشو. یه موقع هایی هر چی اون سعی میکنه جدا بشه تو برو نزدیکش بشین. سفره جدا ...

چقدر سخته من نمیتونم این کاراهارو بکنم چون خیلی ازش دلگیرم اون ارزش هیچی رو نداره چون به خاطر من هیچ کاری حاضر نیست بکنه مهرش از دلم رفته هربار لیست خرید خونه رو دادم انقدر دیر میخره اونم بیشتراشو نمیخره ک بیزار میشم از اشپزی دیروز رفتم با کمی پس اندازم ک با خون و دل جمع کردم برای خودم لباس خریدم چون اقا فقط سالی یک مانتو و شلواربرام میخره و تمام کاری نداره ک یک خانوم چقدر خرج داره از لوازم ارایش تا لباس مجلسی و لباس خونه و اینا انقدر عصبی شدم ک بدترین رفتارو با بچم دارم و از خودم متفر شدم وقتی عصبی میشم مثل روانی ها میشم انقدر داد میزنم ک گلوم میسوزه انقدر گریه میکنم ک تمام بدنم ب لرز میفته خسته شدم هیچکس درکم نمیکنه ارزو دارم فقط بمیره این مردک بیشعور تا تموم بشه بدبختیم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭