2777
2789
عنوان

کسای ک ای وی اف کردن بیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم فردا سونو ان تی دارم دعا کنید جنسیتم پسر باشه  تو رویان دو تا انتقال دادم دوقلو ...

وایییی عشقم ای جانم کی ؟ چقد هزینه ؟ میشه برام قشنگ توضیح بدی چطوره چقد رفت و امد داره چند ماه زمان میبره.

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

وایییی عشقم ای جانم کی ؟ چقد هزینه ؟ میشه برام قشنگ توضیح بدی چطوره چقد رفت و امد داره چند ماه زمان ...

اسفند انجام دادم حدودا ۶۰ تومن شد رفتو امد که تو دوران پریود باید هر دو روز بری حدودا یک ماه طول میکشه تا انتقال بدن ولی بیشتر رفت و تمد دوران پریود که دارو استفاده میکنی و سونو واژنال میشی تا تعداد فولیکول و اندازه تخمدانات زیاد بشه بعد پانکچر میکنن اگه هایپر نباشی دو روز بعد انتقال ولی اگه هایپر بشی سه ماه بعد انتقال انجام میدن

اسفند انجام دادم حدودا ۶۰ تومن شد رفتو امد که تو دوران پریود باید هر دو روز بری حدودا یک ماه طول میک ...

پارسال یه خانم گفت حدودا میشه ۳۵ 

😔🤒🤒۶۰ میلیون یه کم زیاده .

ببخشسد میشه بگید واسه چی بود ۶۰ تومن

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

پارسال یه خانم گفت حدودا میشه ۳۵   😔🤒🤒۶۰ میلیون یه کم زیاده . ببخشسد میشه بگید واسه چ ...

روز به روز هزینه ها میره بالا ولی خوب من حدود ۲۰تومن ازمایش کامل ژنتیکم شد چون دوتا پسر خالم مشکل دار بودن

امروز رفتم سونو ان تی جنسیت یکیشو تقریبا ۱۰۰درصد گفت پسر یکیشم گفت ۹۰ درصد ولی عدد ان نی ۲.۵بود خیلی ...

انشالله ک اولا دوتا پسرن و سالم و صحیح .

چشم حتما دعاتون میکنم منم دعا کن خدا یه پسر بهمون بده .

چند تا دختر داری ؟ 

مشکل ژنتیک دارید ؟

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹