2777
2789
عنوان

کسای ک ای وی اف کردن بیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 55 پست
انشالله ک اولا دوتا پسرن و سالم و صحیح . چشم حتما دعاتون میکنم منم دعا کن خدا یه پسر بهمون بده . چ ...

ممنون عزیزم دو تا دختر دارم

نه کامل ازمایش ژنتیک دادیم مشکل نداشتیم ولی تو اقوام بچه معلول ذهنی جسمی داریم

ایشالله خدا به شما هم پسر سالم وصالح بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم دو تا دختر دارم نه کامل ازمایش ژنتیک دادیم مشکل نداشتیم ولی تو اقوام بچه معلول ذهنی جسم ...

سلام عزیزم تو اولین ویزیت چیکار میکنن؟آزمایش نیگیرن؟ان شا الله تو دلی هاتون صحیح و سلامتن توکل بخدا.

سلام عزیزم تو اولین ویزیت چیکار میکنن؟آزمایش نیگیرن؟ان شا الله تو دلی هاتون صحیح و سلامتن توکل بخدا.

سلام ممنون

والا مدارک و عقد نامه ببرید پرونده تشکیل میدح پبش دکتر زنان با همسرتو مشاوره میشید بعد میفرستن دکتر ژنتیک اونجا ویزیت میشید بعد اگه ازمایشی لازم باشه انجام میدبن بعد همینطور مراحل انجام میدین پشت هم تا انتقال

بستگی داره دکتر باشه برات بنویسه یا نه 

ببخشید مگ اولین ویزیت فرق داره روزهای پریودی باشه یا نه؟مثلا به من گفتن روز اول تا سوم پریودی بیا باز یه نفر دیگ میگ نه چرا اونموقع گفتن بیا

واس ه تشکیل پرونده نیاز نیست پریود باشی ولی واسه شروع درمان باید پریود باشی بری

مگ نمیشه تشکیل پرونده بدم همونروز هم سونو انجام بدن؟به من گفت روز اول تا سوم بیا نیاز به نوبت خاصی نیس.مطب همون دکتری که مرکز میره برم بهتر نیس بنظرتون؟

مگ نمیشه تشکیل پرونده بدم همونروز هم سونو انجام بدن؟به من گفت روز اول تا سوم بیا نیاز به نوبت خاصی ن ...

من رویان رفتم شاید چون شلوغ بود واسه من انجام نمیدادن حالا شما مطب میرین همون روز که گفته برید