2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بد باشه عزیز نفرین دوسر شنیدید شما ؟

بده دیگه هرحرفی میزنی انرژی ای داره همیشه باید خوب حرف زد  بعضی وقتا هم توعصبانیت یه چیزی میگیم یا فکر میکنیم حق با ماست  یه حدیث هست که میگه وقتی نفرین میکنی شکل پرنده ای درمیاد ومیره همه جا رو میگرده اگر کسی در خور این نفرین شما نباشه برمیگرده رو شونه ی خودتون

.

گفتین دیدم که تاوانش و عزیزش داده گفتم اگه میشه یه مورد بگید چیکار کرده که تاوانش و عزیزش داده   ...

یه نفر هست که بیش از حد منو رنجونده و میرنجونه هزاران بار دلمو شکونده نمیگم نفرینش نکردم ولی گفتم خدا حقمو ازش بگیره   بچه اش مشکل بدی براش پیش اومد با اینکه از انسانیت بویی نبرده ولی باز دوست نداشتم این اتفاق برای بچه اش بیافته

یه نفر هست که بیش از حد منو رنجونده و میرنجونه هزاران بار دلمو شکونده نمیگم نفرینش نکردم ولی گفتم خد ...

ممنون عزیز جواب دادی راست میگی بعضی موقع ها نفرین که میکنن میخوره به عزیزش چون اینطوری بیشتر عذاب میشکن ولی بعضی ها اصلا نمیفمن از کجا خوردن ..