سلام و وقتتون بخیر بچه ها دید دل کسی شکسته بشه و طرف نفرین کنه تاوان کار اشتباه اون طرفی که دلشو شکسته عزیزش بده مثلا داداش کسی ابروی طرف و ببره اون نفرین کنه ولی تاوانش و خواهرش پس بده ؟؟؟
خدا نکشت😂😂😂😂 روزی ۱۰ بار نفرین کرده از روز دهم هر روز ۱۰۰ تا اضافه شده😂😂😂😂
🤣 بدین صورت نفرین بفرمایید
تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حس میکنم چیزی کنارم گاهی صداشم میکنم درون خودم و باهاش حرف میزنم شوهرم میگه توهم بازم نمیتونم بگم چیزی دیدم که ندیدم فقط حس میکنم ،از دور و اطرافم آگاه ترم اتفاق خوب و بدش زود میفهمم قبل گفتن کسی ،
من اگه نفرین کنم زود میگیره...طوری که وقتی عصبانی میشم واقعا خیلی سعی میکنم جلو خودمو بگیرم که طرفو نفرین نکنم...مخصوصا شوهرم😁تا حالا بارها شده به محض اینکه دلمو شکسته یه ضربه ی خیلی محکم خورده از یه جای دیگه الان دیگه میترسه همون اول بهش میگم حواست باشه نفرینت نکنم که بد میبینی😅