2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 72 پست
میشه بگی چه طور نفرین کردی ..؟اگه دوست داشتی البته 

حرف های زشتی که بهم زد را مینویسم بالای عکسش 😊

یه مورد خودش بهم زنگ زد خبرش را داد که تصادفکرده انقدر خندم گرفته بود که نگو🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه بگی چرا اگه دوست داشتی عزیز

مامانم میخواست دختردایی رو برای برادرم بگیره

سر خود زنگ زد خواستگاری کرد. از اون طرف برادرم قبول نکرد ولی دختر داییم راضی بود

دیگه نذاشتن مامانم پیگیر بشه. یهو برادرم ازدواج کرد و خب دخترداییم دلش شکست

همین اتفاق در مورد پسر خاله م و من هم اتفاق افتاد، یعنی زنگ زدن خواستگاری کردن بعد پیگیر نشدن

البته پسرخاله م منو میخواست مادرش نذاشت. 

همیشه فکر میکنم آه دختر داییم منو گرفت

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
مامانم میخواست دختردایی رو برای برادرم بگیره سر خود زنگ زد خواستگاری کرد. از اون طرف برادرم قبول نک ...

اها چرا اخه تاوان اشتباه کسی دیگه رو باید یه نفر دیگه پس بده ؟

انشالله شما هم خوشبخت بشی عزیز پسرخاله تون ازدواج کرده ؟

نه مجرده

من ازدواج کردم

ولی خب شش سال با هم قصد ازدواج داشتیم، وابستگی عاطفی داشتیم که آخرش هیچ شد.

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.

من نفرین نمیکنم ولی دلم می‌شکنه شاید آه میکشم کسی هم که دلم می‌شکنه خیلی زود شده گاهی چند روز بعد جواب بدیش میده خدا گاهی به شب نمی‌کشه و با خودم فکر میکنم شاید موکلی دارم که می‌ره و اذیتش می‌کنه اینم بگم حسم و خواب هام دقیق دقیق یعنی اتفاقات از قبل تو خواب میبینم

[QUOTE=291897231]نه مجرده من ازدواج کردم ولی خب شش سال با هم قصد ازدواج داشتیم، وابستگی عاطفی داشتیم که آخرش هیچ شد ...[/QUOTE خیلی سختتون بوده پس 6 سال بهم وابسته بشین ولی بهم نرسید 

منم آهم زود میگیره 

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

نه عزیزم میگن هیچ وازری وزر غیر برنداشت ،یعنی هیچکس رو باگناه دیگری مجازات نمیکنن ،

ولی اگه حقی به گردن  کسی باشه  واوقعا حق باشه نه تصور ما این باشه  وطرف ازخدا بخواد حقشو ازش بگیره میشه