2777
2789
عنوان

دکتر کمار

832 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان میخوام بدونم دکتر ویجی کمار هندی که توی سعادت اباده ایا از مشکل مردان هم سردرمیاره و میتونه درمان کنه لطفا کسانی که اطلاعات دقیق دارن فقط پاسخ بدن ممنونم

دکتر داخلیه؟

نه ایشون متخصص زنان و زایمان هستن خیلی تعریفشون رو شنیدم و اینکه خیلیا بعداز سالها ناباروری پیششون نتیجه گرفتن البته منم توی همین نی نی سایت و اینترنت شنیدم شنیدم که برای اقایون هم درمان میکنن میخوام بدونم صحت داره و ایا کسی از اشناهاشون کسی مشکل مردونه پیششون درمان کرده یانه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ایشون متخصص زنان و زایمان هستن خیلی تعریفشون رو شنیدم و اینکه خیلیا بعداز سالها ناباروری پیششون ن ...

عزیزم من پستتو تو یه تاپیک دیدم خواستم برات بنویسم 

عزیزم من پدر مادرم بعد ۲۰ سال بچه دار شدن تو موسسه ی نوید دکتر صاحب کشاف مادرم ۴۱ سالگی زایمان کرده من الان ۲۱ سالمه گلم مشکل از بابام بوده یه بار شوهرت بچه دار شده بازم میشه مطمئن باش برو این دکتر الهی که خدا یه بچه بهت بده تا عمر داری بشه نور چشمت سالم و صالح نا امید نشو سنی نداری اگه متولد ۶۳ باشی خیلی وقت داری هنوز برات دعا میکنم 

عزیزم من پستتو تو یه تاپیک دیدم خواستم برات بنویسم  عزیزم من پدر مادرم بعد ۲۰ سال بچه دار شدن ...

ممنونم ازت بابت جوابت این دکتر کجا هستن من ساکن کرجم الان توی مام دارم شروع میکنم براش آزمایش اسپرم و دی اف آی و هورمون نوشته دکتر اطرج هنوز انجام ندادیم نمیدونم سردرگمم نمیدونم مام جواب میگیرم یا نه تورو خدا برای من و امثال من دعا کنین شاید قلب شما پاک باشه و خدا به نفوس پاک شما معجزه ای کنه

ممنونم ازت بابت جوابت این دکتر کجا هستن من ساکن کرجم الان توی مام دارم شروع میکنم براش آزمایش اسپرم ...

عزیزم اینو نمیشناسم به خدا که بگم خوبه یا بد ولی حتما یه بار دکتر صاحب کشاف برو خیلی خیلی به همه توصیه کردیم همه جواب گرفتن حتی کسی که یدونه شوهرش فقط اسپرم داشت جواب گرفت از همون یدونه اسپرم تو اینترنت بزن صاحب کشاف ادرس دقیقشو ... رو دربیار 

قربونت بشم من مطمئنم جواب میگیری 

عزیزم من پستتو تو یه تاپیک دیدم خواستم برات بنویسم  عزیزم من پدر مادرم بعد ۲۰ سال بچه دار شدن ...

ببخشید پدرمادرتون طبیعی باردار شدن؟؟چند سال تحت درمان دکتر صاحب بودن

نه بابا چه طبیعی 

مامان بابای من بالای ۱۳ بار ای یو ای و ای وی اف کردن نشده چون مشول بابام هنوز درمان نداشته خب حرف ۴۰ سال پیشه بعد که درمانش میاد دو سال میرن صاحب کشاف قبل من یه پسر باردار میشه مامانم فشارش میره بالا تو شکمش میمیره بچه ۳ ماه بعد اون منو باردار میشه بعد منم دکتر گفته اگه بیای میشه مامانم اینا خودشون نخواستن 

روششون میکرو زیفت بوده که جواب داده در نهایت سال ۷۹ این روش به ایران اومده من متولد ۸۱ ام قبل من اگه پسره میموند متولد ۸۰ میشد 

عزیزم یکیم این اقا که من میگم حمید صاحب کشاف هست از اونیکیا و... خبر ندارم شما برو پیش حمید صاحب کشاف تهرانه زیادم فاصله نداره با کرج 

روششون میکرو زیفت بوده که جواب داده در نهایت سال ۷۹ این روش به ایران اومده من متولد ۸۱ ام قبل من اگه ...

میکرو زیفت فرقش چیه با میکرو؟؟همون بار اول میکرو جواب گرفتن؟؟

میکرو زیفت فرقش چیه با میکرو؟؟همون بار اول میکرو جواب گرفتن؟؟

نمیدونم والا زیفت هستش تا جایی که میدونم

بله بار اول جواب گرفتن بعد ۱۸ سال نازایی مطلق حتی ۱ بارم تو ۱۸ سال حامله نشده بود با صاحب کشاف باردار شده