2777
2789
عنوان

دکتر کمار

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 20 پست
نمیدونم والا زیفت هستش تا جایی که میدونم بله بار اول جواب گرفتن بعد ۱۸ سال نازایی مطلق حتی ۱ بارم ت ...

چه خوب خداروشکر ؛ عزیزم از مشکلات زنان هم سردرمیارن یا فقط تو مشکلات مردان تبحر دارن؛ چون منم تخمکام کمه؛ موندم چه دکتری برم که جواب بگیرم 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
عزیزم اینو نمیشناسم به خدا که بگم خوبه یا بد ولی حتما یه بار دکتر صاحب کشاف برو خیلی خیلی به همه توص ...

ببخشید با اجازه استارتر من همسرم گویا مشکلی نداره خودمم یکم تنبلی دارم ولی با دارو کنترل شده و تخمک خوب دارم ولی باردار نمیشم.دکتر صاحب کشاف بیشتر برا چه مریضایی؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید با اجازه استارتر من همسرم گویا مشکلی نداره خودمم یکم تنبلی دارم ولی با دارو کنترل شده و تخمک ...

همه ی نازایی ها میرن پیشش البته مشکل از پدر من بوده نه مادرم ولی بودن کسایی که مشکل از خانم بود و جواب گرفتن 

چه خوب خداروشکر ؛ عزیزم از مشکلات زنان هم سردرمیارن یا فقط تو مشکلات مردان تبحر دارن؛ چون منم تخمکام ...

عزیزم کلا حمید صاحب کشاف زنان زایمانه قطعا جواب میگیرن برو خدا دامنتونو سبز کنه 

عزیزم کلا حمید صاحب کشاف زنان زایمانه قطعا جواب میگیرن برو خدا دامنتونو سبز کنه 

ممنون عزیزم ان شاالله 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول