2777
2789
عنوان

رمان به جز رمان های قدیمی

99 بازدید | 12 پست

سلام به همگی 

بچها میشه رمان های جدید قشنگ معرفی کنید؟ هرچی میگردم همه جا رمان های قدیمی مثل گناهکار و اسطوره و زهرتاوانو شاه شطرنج و قرارنبود و دالان بهشت و ..معرفی میکنند. اینارو اکثرا خوندیم یعنی رمان جدید قشنگ نداریم اصلا؟ اینا همه مال قبل سال ۹۸-۹۹ هست از ۱۴۰۰ دیگ رمان قشنگ نیومده؟

یه رمان قشنگ ک خیلی هم سانسور نشده باشه و ابکی هم نباشه؟

من خودم جدیدا تب خوندم عالی بود 

بن بست ۱۷ هم خوب بود نه ب خوبیه تب

شاید حوا معشوقه شیطان باشد هم قشنگ بود 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
2
0
0%

بادبادک باز و هزار خورشید تابان

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادبادک باز و هزار خورشید تابان

من همزمان که داشتم هزاران خورشید تابان رو میخوندم میخواستم کتابو جرواجر کنم😂انقدر حرصم گرفت که 

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
چرا خارجی نمیخونی  یا سبک های دیگه

خارجی هم میخونم اما چند روزه یهو دلم خواست برگردم به چند سال قبل که همش اینجور‌ رمانا میخونم و نمیفهمیدم زمان چطور میگذره 

حصار تنهایی من هم خوندم و بانوی قصه اونا هم خیلی قشنگ بودن ولی یادم نیس قبلا هم خونده بودمشون یا نه اینقدرر که رمان میخوندم اون موقع که داستان و اسما از ذهنم رفته

واقعا کتاب قشنگیه  نوشته مارگارت میچل عالیه تو این رمان و ارزش و بیانی که درباره احساسات و قد ...

اره منم الان چند روزه ک دارم میخونمش واقعا حس خوبی میده  البته چند ماهه ک خریدم ولی دقت نکرده بودم ک بخونم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️