سلام دوستان روزتون بخیر من با ی اقایی در ارتباط بودم و بهشون علاقمند بودم اما احساسم و بروز نمیدادم زیاد چون دوست داشتنشو باور نداشتم تا این ک گفت ب جون مادرم دوستت دارم..... منم باور کردم ک ناخوداگاه ی شب باهام بد اخلاق شد و صبحش دیگ پیام نداد بهم منم براش نوشتم فکر میکردم برام ارزش قائلی و تحمل بی خبریم و نداری دلیل رفتار بدت هم نمیدونم چیه و ازش خداحافظی کردم ایشونم جوابم و نداد در صورتی ک میبینم تو اینستا انلاین هستش ۱۵ روز از این قضیه گذشته و من هنوز نمیدونم چراااا رفته حتی استوری منو دید ولی ... جواب نداد تو این موقعیت چکار کنم
طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
[QUOTE=291875306]شمایی که با نامحرم همچین ارتباطی داری در جایگاهی نیستی که ارزش گذاری کنی[/QUOTE عزیزم این چ دیدگاهی هست مگ من کار خلاف عرف انجام دادم من فقط خواستم با قصد اشنایی با این ادم ارتباط داشته باشم تا ابعاد شخصیتیش و بشناسم چرا فکر میکنید فقط شما اداب رو رعایت میکنید منم اهل نماز و روزه ام ما دوره ای نیست ک بشه بدون هیچ شناختی از ادما باهاشون ازدواج کرد چون نمیشه شناختشون و باهاشون ارتباط گرفت ببینید من الان طرد شدم و شکست خوردم حداقل میدونم ی رابطه عاطفی شکست خورده فک کنید طلاق گرفته بودم چقددد بدتر بود کاش یکم دید تون باز تر بشه و ب عقاید همه احترام بزارین
طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود