2777
2789
عنوان

ی سوال..

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 88 پست
آدما همیشه دلیل میگن اتفاقا این بزرگوار منتهی تو دسته ادمیزاد جا نمیگیره

درسته من واقعا بخوام رابطه ای ترک کنم با دلاایل ام ترک میکنم و احترام اش حفظ میکنم♥️

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
شاید دروغ گفته دوست داره

شاید چیه! صددرصد دروغ گفته اگه واقعا راست گفته‌ دوستش داره پع چرا رفته دیگه پشت سرش هم نگاه نمیکنه بعدشم اگه واقعا هم براي جدایش دليلي داشته حدقل می‌گفت بعدش می‌رفت .

اگه واقعا یه آدم منتقی بود هر مشکلی داشت خرف می‌زدن اگه واقعا راهی بود به‌ تفاهم میرسیدن وگر نه تمام می‌شد ‌

الان اين کارش باعث میشه طرف هميشه تو اين فکره اخه دلیلش چی بوده همش تو فکره کجاش اشتباه کردم‌ ‌.

اینجور آدما فقط دوست دارن آدمو اذیت کنن ذهنشو درگير کنن

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی ادب

اخه با ادب ،تا یکی دهنشو باز میکنه فورا گزارش میزنی ،مگه تو مبصر کلاسی،یا بهت مدال افتخار میدن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
چشم عزیزم کنار ک گذاشتمش فقط برام سوالی پیش اومد چرا اون رفت و این ک اگر منو نمیخواد چرا مثلا سین می ...

چون گذاشتت رو نیمکت ذخیره 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
اخه با ادب ،تا یکی دهنشو باز میکنه فورا گزارش میزنی ،مگه تو مبصر کلاسی،یا بهت مدال افتخار میدن

این تاپیک ممنوعه اگه میخای نی نی بار تگ کنیم بپرسیم

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
ببین عزیزم پسرا یا بهتره بگم جنس مذکر اصلا سرسوزنی شبیه دخترا و زن ها فکر نمیکنن و هدفشون از روابط د ...

خیلیی خیلی از حرفاتون ممنونم کاملا درسته و دقیق و جامع عرض کردین بله واقعا نباید ب این ادما اعتماد کرد بهتره روی درس و شغل خودم تمرکز کنم ن گلم هرررگزززز دیگ بازیچه دست ادمای بی شخصیتی مثل ایشون نمیشم امیدوارم جواب کارشون و پس بدن

این تاپیک ممنوعه اگه میخای نی نی بار تگ کنیم بپرسیم

عزیزم موردی نداره شما هر کسیو میخوای تگ کن گلم فقط کاش طرز فکرتون و یکم درست کنید و خودتون جای من تصور کنید ک اومدم مشکلم و بیان کرذم ک از هم وطن هام کمک بخوام متاسفانه افرادی مثل شما مایه ننگ هستین

ببین عزیزم پسرا یا بهتره بگم جنس مذکر اصلا سرسوزنی شبیه دخترا و زن ها فکر نمیکنن و هدفشون از روابط د ...

کاملا موافقم احسنت 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
عزیزم موردی نداره شما هر کسیو میخوای تگ کن گلم فقط کاش طرز فکرتون و یکم درست کنید و خودتون جای من تص ...

تازه صحبت هم توهین امیزه

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
من وظیفه انسانیم اینه نزارم امثال شما این چیزا رو ترویج بدن تبلیغ کنن

شما چیزی از انسانیت نمیدونید اگر میدونستین بجای کمک نمک روی زخم نمیپاچیدین

من وظیفه انسانیم اینه نزارم امثال شما این چیزا رو ترویج بدن تبلیغ کنن

حالا با علی دایی ازدواج کردی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
تازه صحبت هم توهین امیزه

گلم من اونطوری ک لایق هستش باهاتون صحبت میکنم لایق این طرز صحبت اید وگرنه دیدید ک جواب بقیه رو چطور دادم