2777
2789
عنوان

ی سوال..

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 88 پست

[QUOTE=291873660]خیف همين لحظه ای که‌ به‌ فکر يه همچین آدمی بگذره.  حیف همين تاپیکی که‌ براش زدی ‌اینجور آدما و ...[/QUO درسته واقعا با روان من بازی شد امیدوارم تقاصش پس بده ادم دست خودش نیست بخدا خیلی سنگینه براش ک بدون هیچ دلیلی طرد بشه این حق طبیعی هر انسانی هست ک بدونه

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات گزارش زدم چرا سعی میکنید قبح ارتباط با نامحرم بریزید 

وای وای چیکار داری بدبختو کمک میخاد

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
برات گزارش زدم چرا سعی میکنید قبح ارتباط با نامحرم بریزید 

هنوزم تو غار نشینی موندی زیر خاکی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
 وای وای چیکار داری بدبختو کمک میخاد

عزیزم این دسته از افراد هنوز تو عصر دایناسور ها ب سر میبرن لطفا شما راهنمایی کنید ممنونم از نگاهتون

ن ک خودت نمیخای با علی دایی ازدواج کنی جم کن کثافت همین شماها مملکت و سایتو ب گوه کشیدین خودتون از ب ...

واقعا من تا وقتی که با نی نی سایت اشنا نشده بودم

فکر نمیکردم انقدر تعداد اینجور افراد زیاد باشن

تا اینکه نی نی سایت منو با این عتیقه ها اشنا کرد

خدا کنه هر چ زودتر نسلشون منقرض شه فقد

گرفته است جهان را غبار بی دردی، کجا رویم از این عالم خراب؟ کجا؟!
هنوزم تو غار نشینی موندی زیر خاکی

😂😂😂💔حققق عزیزم شما راهنمایی کنید ممنونم☺️

واقعا من تا وقتی که با نی نی سایت اشنا نشده بودم فکر نمیکردم انقدر تعداد اینجور افراد زیاد باشن تا ...

😂این افراد منقرض نمیشن ک نمیدونن ادما تا ب شناخت نرسن فقط باعث میشن ی رابطه ب طلاق منجر شه ک تبعات اش خیلییییی بیشتر از کات کردن هست

عزیزم این دسته از افراد هنوز تو عصر دایناسور ها ب سر میبرن لطفا شما راهنمایی کنید ممنونم از نگاهتون

گلم پیشنهادم اینه ک بذاریش کنار همین 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
واقعا چقد راحت با احساس افراد بازی میکنن

ببین عزیزم پسرا یا بهتره بگم جنس مذکر اصلا سرسوزنی شبیه دخترا و زن ها فکر نمیکنن و هدفشون از روابط دوستی یا عاشقانه قبل ازدواج فقط وفقط در یک یا نهایتا دوتا چیز خلاصه میشه اولی ارضا نیاز جنسی هست و دومی که گاهی اوقات اتفاق میفته برای این هست ک پیش دوستا ورفیقا بگن منم دوست دختر دارم وفلان 

درحالی که دخترا بیشتر دنبال کیس ازدواج ویا کسی ک کمی نیازهای عاطفی ومالیشون رو تامین بکنه هستن 

بعضی از پسرا متاسفانه مثل حبیب تو لیسانسه ها همیشه چشمشون دنبال دختراس و وقتی یه سوژه رو دردسترس تر یا راحتتر برای رابطه ببینن قبلی رو به حالت تعلیق درمیارند یعنی چی?یعنی تکلیفشو مشخص نمیکنن و باخودشون میگن خب اگه این نشد دوباره برمیگردم سراغ اولی 

این آقا الان به احتمال زیاد با یکی دیگه تو رابطه هست و خوشه وشما رو خیلی معذرت میخوام یدک نگه داشته تا در روز مبادا با یه دروغ دوباره برگرده 

ازت خواهش میکنم هیچ وقت فرصت اشتباه دوباره ب خودت نده

😂😂😂💔حققق عزیزم شما راهنمایی کنید ممنونم☺️

بر حسب تجربه ،ادم حسابش نکن انگار که نبوده،درسته سخته ولی آی میسوزه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
 گلم پیشنهادم اینه ک بذاریش کنار همین 

چشم عزیزم کنار ک گذاشتمش فقط برام سوالی پیش اومد چرا اون رفت و این ک اگر منو نمیخواد چرا مثلا سین میزنه استوری یا انفالو نمیکنه ...