2777
2789
عنوان

ی سوال..

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 88 پست
ولشکن عزیزم اینا مال عهد بوقن یا هم از این اوسکلای مریضن چ ربطی داره الان همه دارن حرف میزنن یارو بر ...

درست میگی قشنگم واقعا نبایدم محل بدی ب این ادما

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کاری نکن به زندگیت ادامه بده و بلاکش کن تا هی نری ببینی آنلاینه یا نه  مطمعن باش اون تونست ...

واقعا چقد راحت با احساس افراد بازی میکنن

چرا اینو میگی😂شما ب عنوان ی پسر دلیل رفتارش و چی میدونی

همین که گفتم پسره واقعآ مرض داره آخه مگه می‌شه مگه داریم. 

این چکاریه کرده‌ هو حدقل یه دليلي داشته‌ باشه اگه داره پع چرا نگفته. 

به‌ این‌ نتيجه می‌رسیم پسره مرض داره

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
برات گزارش زدم چرا سعی میکنید قبح ارتباط با نامحرم بریزید 

این راهش نیست واقعا وقتی یه جوونی اعتماد میکنه وحرف دلشو میزنه وراهنمایی میخواد این طرز برخورد کاملا غیرمنطقی و شکننده هست شاید چهارنفر اینجا باشن ک واقعا راهنماییشون وتجربه های تلخشون بدرد کم سن وسالا بخوره ،الان دیگه دوره و زمونه خانم مدیربازی شبیه مدرسه سراومده روش های اصلاحی وتربیتی فرق کرده شما با تهدید یه نفر ک نمیشناسین و فرسنگ ها از شما دوره ب چه چیزی میخوایین برسین 

رابطه دونفرآدم اگر تو چارچوب باشه و عاقلانه واز روی علاقه چه اشکالی داره و منجربه ازدواج وتشکیل خانواده میشه

همین که گفتم پسره واقعآ مرض داره آخه مگه می‌شه مگه داریم.  این چکاریه کرده‌ هو حدقل یه دليلي د ...

جالبه خودش روانشناسه و مرض داره دیقا بخدا من ادمی نیستم طرفم نخوادم بگم ت رو خدا بخون می اومد میگف ب فلان دلیل دارم میرم منم میگفتم ب سلامت ن این کار قشنگ ی دفعه رفت بدون هیچچچ حرفی از اونور میاد استوری ای نستا رو سین میرنه 

این راهش نیست واقعا وقتی یه جوونی اعتماد میکنه وحرف دلشو میزنه وراهنمایی میخواد این طرز برخورد کاملا ...

چقد بعضیا باعث افتخار هستن ک هم وطنیم و بعضیا باعث سرافکندگی امیدوارم امثال شما خیلییی زیاد بشن ♥️عزیزم

جالبه خودش روانشناسه و مرض داره دیقا بخدا من ادمی نیستم طرفم نخوادم بگم ت رو خدا بخون می اومد میگف ب ...

خیف همين لحظه ای که‌ به‌ فکر يه همچین آدمی بگذره. 

حیف همين تاپیکی که‌ براش زدی ‌اینجور آدما واقعآ مشکل دارن بیمارن با روح روان آدما بازی میکنن خدا می‌دونه چند نفرو ديگه اینطوری فکری کرده‌ بدون دليل 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
آهااااااااا الان دختر شایسته سال شدی کلا شخصا مخلص دختراییم که این جماعت بیلیاقت و به کتفشون میزنن

فدات شم عزیزم من همیشه این بیت و سر لوحه زندگیم دارم ک میگ خواهی ک جهان کف اقبال تو باشد.   خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد فقط کاش ادما دلیل رفتنش و بگن ک دیک مهم نیست