2777
2789
عنوان

ی سوال..

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 88 پست
هیچی واقعا پیامم دادی دیگه...قسمش واقعی بود اگه یه جواب میداد بعد این همه روز

دیگ مثل الان کاریش نداشته باشم؟ اگ نمیخواد پس چرا منو دنبال میکنه تو فضای مجازی و استوری و سین میزنه

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
برات گزارش زدم چرا سعی میکنید قبح ارتباط با نامحرم بریزید 

ن ک خودت نمیخای با علی دایی ازدواج کنی جم کن کثافت همین شماها مملکت و سایتو ب گوه کشیدین خودتون از بیرون امام زاده از درون خرامزاده این یه نگا ب خودت و تایپکات بنداز بعد بیا گوه بخور 

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جون مادر وجون پدر قسم خوردن واس ی دروغگو عین اب خوردنه. بی تعاوت باش

وای خدا جون مادروو بخاطر ی دختر دروغ قسم بخوری

عزیزم اهمیت ندین  اینطور افراد در صدد اعتماد فرد مقابل و سو استفاده ازش  هستند و اگر احسا ...

دقیقا چون من بشدت اعتماد بنفسم بالا بود و با دیدن رفتارش بیخیالش شدم ....

عزیزم این چ طرز برخورده یعنی چی؟ پس قبل از ازدواج چطور افرادو بشناسیم و از خصوصیاتشون مطلع بشیم بعد ...

موافقم

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
دیگ مثل الان کاریش نداشته باشم؟ اگ نمیخواد پس چرا منو دنبال میکنه تو فضای مجازی و استوری و سین میزنه

ببین این جور سوالاییی که میپرسی خیلی برام آشناست..دخترایی که نمیخوان باور کنن طرفشون مناسب نیست هی میخوان با این سوالا خودشونو امیدوار نگه دارن

اگه دوسم نداره چرا.....؟مهم اینه اگه دوست داره باید بعد این مدت حداقل دلیل ناراحتیشو میگفت به بهونه حرف زدن باهات حداقل

برات گزارش زدم چرا سعی میکنید قبح ارتباط با نامحرم بریزید 

کاش میشد در واقعیت هم برا بعضی ادما گزارش زد ، همونجوری ک یهو تاپیک با گزارش زیاد میترکه، اون ادمه هم یهو بترکه و زمین از لوس وجودش پاک بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
ن ک خودت نمیخای با علی دایی ازدواج کنی جم کن کثافت همین شماها مملکت و سایتو ب گوه کشیدین خودتون از ب ...

والا ادم نمیدونه ب این دسته از ادما چ جوابی بده فرضا من با این اقا عقد کرده بودم منو ول میکرد خوب بود یا الان ادم باید قبل ازدواج ی شناختی پیدا کنه جوری میگن نامحرم انگار من معاشقه داشتم یا زنا

پسره خوله مرض داره

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
ببین این جور سوالاییی که میپرسی خیلی برام آشناست..دخترایی که نمیخوان باور کنن طرفشون مناسب نیست هی م ...

منم همچین ادمیو برای ادامه نمیخوام ادمی ک جا میزنه ترسو هست فقط دلم میخواست بدونم چرا رفت

والا ادم نمیدونه ب این دسته از ادما چ جوابی بده فرضا من با این اقا عقد کرده بودم منو ول میکرد خوب بو ...

ولشکن عزیزم اینا مال عهد بوقن یا هم از این اوسکلای مریضن چ ربطی داره الان همه دارن حرف میزنن یارو بره با دوتا بچه برگرده میشه احکام و امام علی و برگرد سر خپن زندگیتو. چرا از قبل نمیدونم تحقیق نکردی چرا ارتباط نگرفتی اشنا شی حالا میاز زر ژر میکنن 

بببخخخشید واقعا عضابمو خورد کردنن🥺

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟