2777
2789
عنوان

ی سوال..

424 بازدید | 88 پست

سلام دوستان روزتون بخیر من با ی اقایی در ارتباط بودم و بهشون علاقمند بودم اما احساسم و بروز نمیدادم زیاد چون دوست داشتنشو باور نداشتم تا این ک گفت ب جون مادرم دوستت دارم..... منم باور کردم ک ناخوداگاه ی شب باهام بد اخلاق شد و صبحش دیگ پیام نداد بهم منم براش نوشتم فکر میکردم برام ارزش قائلی و تحمل بی خبریم و نداری دلیل رفتار بدت هم نمیدونم چیه و ازش خداحافظی کردم ایشونم جوابم و نداد در صورتی ک میبینم تو اینستا انلاین هستش ۱۵ روز از این قضیه گذشته و من هنوز نمیدونم چراااا رفته حتی استوری منو دید ولی ... جواب نداد تو این موقعیت چکار کنم

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات گزارش زدم چرا سعی میکنید صبح ارتباط با نامحرم بریزید 

😑😑

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
برات گزارش زدم چرا سعی میکنید قبح ارتباط با نامحرم بریزید 

عزیزم این چ طرز برخورده یعنی چی؟ پس قبل از ازدواج چطور افرادو بشناسیم و از خصوصیاتشون مطلع بشیم بعد عقد چ فایده ک طرف چطور ادمیه شما با این کار شخصیت خودتون و نشون دادین

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

خوشت نمیاد بسلامت برو بیرون چیکاره ای ک واسه بقیه تعیین تکلیف میکنی گزارش میزنی؟ حالت خوب نیس 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

😂😂😂😂😂😂😂

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.