2777
2789
عنوان

نظرات درباره ازدواج برادرم

532 بازدید | 50 پست

سلام برادرم عاشق دخترعمومه میخوان ازدواج کنن فقط یه مشکل این بین هست که دختر عموم قبلنا ده سال پیش تقریبا با شوهر من ک پسر عمومه یه تله پاتی داشتن در حد چت ویه زنگ زدن بهم منم از همون موقع میدونستم خود شوهرم اون موقع باهام در ارتباط بود میگفت بهم نمیخوام خراب شه بره با دیگران لاس بزنه فقط در حد چت و زنگ باهم حرف میزدن نمیدونم ایا الان اگر برادرم بره دختر عمومو بگیره با توجه ب این که تو یه ساختمونیمو باید باهم رفت و امد کنیم مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه اون صحبت های قدیمی دوباره بینشون برگرده نظرتون درباره این ازدواج چیه صورت بگیره یا نگیره کدوم ب نفع همست اون موقع ام دختر عموم پونزده سالش بود الان ۲۴ نمیدونم ب برادرم این موضوع رو گفتم از دختر عمومم پرسید اونم گفت بچه بودم فک کردم دوسم داره پس لابد منم دوسش دارم  ازم نظر میخواد چی بگم ب نظرتون شوهرمم اصلا نمیدونه این حرفارو ب برادرم گفتم مگر نه واویلا میکنه میگه تو از اعتماد من سو استفاده کردی من هر چی بوده راستشو بهت گفتم تو رفتی چی گفتی ب برادرت زشته فکر کنم یکی دو سه بارم رفتن بیرون باهم ممکنه فیلشون یاد هندستون کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بچگی هر کسی کاری کرده ..... 

بذار ازدواج کنن

...

ولی مطمئن باش ب گوش شوهرت می رسه این حرفا

....

با آبروی کسی هم هیچوقت بازی نکن .. ی سادگی بچگانه بوده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ده سال پیش شوهرت باهات ازدواج کرده بود؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

چه شوهر دست به خیری داری  

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

میدونی فکر کنم اگه ازدواجم بکنن چون این موضوع را میدونی حتی اگه دوتاشون متعهد به زندگی باشن روی شخص شما تاثیر میذاره

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
جای شوهرت وسطه بهشته ک نمیزاشته دخترا ب بیراهه کشیده بشن و نجاتشون میداده اجرش با خدا🙏

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست