2777
2789
عنوان

درونگرا بودن عیبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 89 پست
😐😐دو کلام از ننه عروس

حقیقت همینه من باهاشون زندگی کردم جز خودشون کسی نمیتونه باهاشون کنار بیاد ادمو افسرده میکنن. چرا بدت میاد خب برونگرا هم برای اونا خوشایند نیست کلا بهم نمیخورنن خواهر شوهر عروس

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
گفتم که تعریفتون ازدرونگرااشتباهه،بعضی ها معنی درونگراروبه افسرده،گوشه گیروخجالتی میبینن،درصورتی که ...

اگه در این حد باشه که خوبه من ازدواج اولم اصلا خاطره خوبی ازین مدل ادما ندارم نمیدونم درونگرا بود یا افسرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کاش روزی برسه که به شخصیت اطرافیان احترام بذاریم و بخاطر درونگرا و برون‌گرا بودنشون قضاوت و رف ...

آره واقعا

متاسفانه هنوز یاد نگرفتیم اونی که طرز فکر و رفتارش با ما متفاوته آدم بدی نیست فقط با ما متفاوته 

اگه در این حد باشه که خوبه من ازدواج اولم اصلا خاطره خوبی ازین مدل ادما ندارم نمیدونم درونگرا بود یا ...

احتمالا اون افسرده بوده،مثلا من خودم مهمانی،تفریح،گردش،میرم رفقای زیادی هم دارم،ولی هیچ زمان درموردزندگی خصوصیم باهاشون صحبت نکردم،ودوست ندارم کسی درموردزندگی شخصیم ازم سوالی کنه،حتی پدرومادرم هم باتوجه به اخلاقم درمورد مسائل زندگی ام هیچ زمان کنجکاوی یاسوالی نمیکنن،

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
احتمالا اون افسرده بوده،مثلا من خودم مهمانی،تفریح،گردش،میرم رفقای زیادی هم دارم،ولی هیچ زمان درموردز ...

خب پس اینجوری باشه عالیه اما بیشتر شما به میانگرا میخوری تا درونگرا. کلا ادم عاقل در مورد زندگی خصوصیش نباید حرف بزنه کار شما درسته

آره واقعا متاسفانه هنوز یاد نگرفتیم اونی که طرز فکر و رفتارش با ما متفاوته آدم بدی نیست فقط با ما م ...

ما یه اشنایی داریم میگه خدا همه رو به راه راست هدایت کنه اگه اصلاح نمیشه بمیره تا کسی رو آزار نده.  بعضیا بخاطر برون گرا بودن ارامش دیگران رو از بین میبرن فکر میکنن کار اونا درسته و تمام تلاششون رو میکنن اون ادم رو تغییر بدن. خب وقتی از کسی خوشت نمیاد باهاش ارتباط نداشته باش چرا میخوای تغییرش بدی.  درون گراها کاری به کسی ندارن ولی بعضی از برون گراها میخوان همه رو عین خودشون کنن خب عزیز من تو از رفتار من خوشت نمیاد با من قطع رابطه کن. الان یه کاربری میگفت درونگراها ادمو افسرده میکنن خب باهاش ارتباط نداشته باش برون گراها حس مدیر بودن دارن انگار مدیرن و میخوان به همه چیز تسلط پیدا کنن. من از کسی خوشم نیاد ازش دوری میکنم تا ارامشم رو بهم نزنه ولی بعضی برونگراها ول کن نیستن میخوان ثابت کنن کار اونا درسته کار ما غلط.  من هزار بار به اینجور ادمها گفتم باشه کار شما درست ولی قرار نیست همه مثل شما باشن انسان مختاره هرجور خودش دوست داره زندگی کنه.من حتی اعصابم بهم میریزه یکی بخواد منو عوض کنه. هزار بار گفتم زندگی هرکی به خودش ربط داره ولی چند مورد برون گرایی که من دیدم اصلا ازشون خوشم نیومد چون حالت دستوری و رییس بودن دارن و میخوان مارو شبیه خودشون کنن و بگن کار اونا درسته 

درونگرا کینه ای نیست  آدم آرامیه  آدم ا فسرده زودرنجه وعصبی

پس اون افسرده بوده نمیدونم کلا خاطره بد دارم ازش خودش میگف درونگرام همسر سابقم

پس اون افسرده بوده نمیدونم کلا خاطره بد دارم ازش خودش میگف درونگرام همسر سابقم

منم از برون گراها خاطره بدی دارم خیلی اذیتم میکردن الان چند ساله باهاشون قطع رابطه کردم راحت شدم تو همه چیز دخالت میکردن 

منم از برون گراها خاطره بدی دارم خیلی اذیتم میکردن الان چند ساله باهاشون قطع رابطه کردم راحت شدم تو ...

اره دیگه ربطی به بدو خوب بودن نداره حرف من اینه این دو مدل ادما باید با همجنس خودشون باشن وگرنه طرف مقابل اذیت میشه. البته یه سری رفتارا بخاطر اخلاقای خود شخصه من برونگرام و اصلا از فضولی و دخالت خوشم نمیاد

ما یه اشنایی داریم میگه خدا همه رو به راه راست هدایت کنه اگه اصلاح نمیشه بمیره تا کسی رو آزار نده. & ...

دقیقا درست میگی هر کسی، باید با همفکر و هم تایپ شخصیتی خودش ارتباط بگیره تا سوتفاهم نشه

برونگراها انرژیشون خیلی زیاده اما درونگراها فضای ارام ترو دوست دارن

مثلا من خودم کم صحبتم 

سکوتو بیشتر دوست دارمـزنداداشم به شددددت برونکراست با صدای بلند صحبت میکنه، باصدای بلند میخنده 

خیلییییییییی زیاد حرف میزنه

منم مجبورم تحمل کنم😅😅😅بعد تا وقت ناهار یا یه کاری نشه از صحبت کردن دست برنمیداره

باید حتما کاری پیش بیاد

خوب اون ذات طبیعیش اینطوره شاید حرف زدنو احترام بدونه

پیش خودش بگه من خوش صحبتم

یا احترام میذارم با طرف وقتدمیذارم و حرف میزنم

ولی خب طرف مقابلش یه انسان متفاوته که مغزش سوت میکشه😅😅😅😅

فقط باید شخصیتهای همو بشناسیم که از هم ناراحت نشیم

من گفتی عزیزم.. هیچ وقت یه دوست نداشتم 

واقعا ؟ سخت نیست؟

البته منم فعلا فقط یکدونه دوست دارم اونم تو دانشگاه 

باهاش بیرونم نمیرم

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
واقعا ؟ سخت نیست؟ البته منم فعلا فقط یکدونه دوست دارم اونم تو دانشگاه  باهاش بیرونم نمیرم

خیلی سخته 

منم دقیقا همینم تو هر مقطع تحصیلی میگشتم یه نفر رو انتخاب میکردم  به عنوان دوست 

که البته الانم با هیچکدوم رفت و آمد ندارم 

همیشه تنهام  آه حالم بد شد 

حتی همسایه های کوچمون رو هم نمیشناسم 

سلام 😍