تفاوت درونگرا با افراد خجالتی
بسیاری از افراد درونگرا را خجالتی میدانند اما این دو ربطی به هم ندارند. درونگرایی نوعی شخصیت است در حالی که کمرویی یک احساس است. افراد خجالتی معمولاً در موقعیتهای اجتماعی خاص احساس ناخوشایندی یا ناراحتی میکنند، بهویژه زمانی که در اطراف غریبهها قرار میگیرند. ممکن است احساس تنش و عرق کنند، ضربان قلبشان تندتر شود و ممکن است دچار درد معده شوند. آنها ممکن است وسوسه شوند که رویدادهای اجتماعی را نادیده بگیرند. زیرا آنها احساسات منفی را که در هنگام رفتن به مهمانی ها یا فعالیت های دیگر بر افکار و بدن آنها حاکم می شود، دوست ندارند.
درونگراها نیز ممکن است ترجیح دهند از رویدادهای اجتماعی چشم پوشی کنند، اما این به این دلیل است که آنها در انجام کارها به تنهایی یا با یک یا دو نفر دیگر احساس انرژی یا راحتی بیشتری می کنند.
تفاوت درونگرایی با افسردگی
اگر از خود می پرسید که آیا من درونگرا هستم یا افسرده، دانستن این نکته مهم است که هر فردی چه درونگرا و چه برون گرا ممکن است دچار افسردگی شود. اگر از این نوع نگرانیها یا هر نگرانی دیگری در مورد سلامت روان دارید، حتماً با پزشک یا متخصص سلامت روان خود صحبت کنید. به همین ترتیب، اگر تعجب می کنید که آیا من فردی درونگرا هستم یا ضد اجتماعی، صحبت با یک متخصص سلامت روان می تواند به شما در یافتن پاسخ کمک کند.
تفاوت اصلی بین افراد درون گرا و ضداجتماعی این است که افراد درونگرا به گونه ای معاشرت می کنند که آنها را راحت می کند، در حالی که افراد ضد اجتماعی ترجیح می دهند چنین نباشند. افراد ضداجتماعی اغلب برای زندگی در جامعه ای که از آنها حتی تعاملات اجتماعی کوچکی انتظار می رود یا به شیوه ای قابل قبول اجتماعی رفتار کنند، برایشان مشکل است. اگر این وضعیت را تجربه می کنید، صحبت با یک متخصص سلامت روان نیز می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید آیا رفتار ضد اجتماعی شما با یک وضعیت سلامت روان مرتبط است یا خیر.
درونگراها افرادی هستند که تمایل دارند به جای دنیای بیرون بر دنیای درون خود تمرکز کنند. برای این افراد محافظه کار، درک شخصیت درونگرا و تمایلات آنها می تواند به آنها کمک کند تا همه چیز را به روشی درست مدیریت کنند، از کار گرفته تا روابط شخصی.