2777
2789
عنوان

درونگرا بودن عیبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 89 پست
عیب که نیس ولی از دید میانگرا ها و برون گراها ،درون گراها خسته کننده هستن یادمه تو دوره راهنمایی یه ...

میدونی وقتی یه درونگرا این حرفتو میخونه شاید ناراحت شه؟؟😐ینی چی اخه با شوهرشم حرف نمیزنه؟؟آدما روز به روز تغییر میکنن بعد شما از ده سال پیش هنوز داری قضاوت میکنی ؟؟مگه خودت عیب نداری؟؟فقط کم حرفی بقیه به چشمت میاد؟به نظرم برو خودتو اصلاح کن یا حداقل خوب صحبت کردنو یاد بگیر چون خوشگل صحبت کردنم یه جور استعداده که شما بهره نبردی ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریفتون ازآدمای درونگراخیلی فرق میکنه،من که عاشق آدمای این مدلیم هیچ کسی نمیدونه ،چه رفتاروخصوصیت های توزندگی دارند،البته یجورسیاست هم به حساب میاد،چون آدمای برونگرا بیشتردرموردزندگی خصوصیشون صحبت میکنن وگاهی ممکنه لطمه بخورند

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

منم درونگرام خیلیم راضیم.ختی پسر ۴سالمم درونگراست.   شوهرم و خانوادش برونگراان.من خیلی دوستدارم درونگرایی رو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تعریفتون ازآدمای درونگراخیلی فرق میکنه،من که عاشق آدمای این مدلیم هیچ کسی نمیدونه ،چه رفتاروخصوصیت ه ...

ن والا چ خوبی. همش تو خونن از بیرون از مهمونی خوششون نمیاد. تو مهمونی از سنگ صدا در میاد از اون نه. ابراز احساسات نمیتونن بکنن و اکثرا کینه ای هستن و خیلی میریزین تو خودشون

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
نه تفاوت در شخصیتها چرا باید عیب باشه دیگران باید این تفاوت هارو درک کنن

واقعا کاش روزی برسه که به شخصیت اطرافیان احترام بذاریم و بخاطر درونگرا و برون‌گرا بودنشون قضاوت و رفتار نکنیم 🥺🥺

منم درون گرام . از برون گرا بودن خوشم نمیاد چون دردسرش زیاده.  مثلا خاله من زیادی برون گراست . من ثانیه ای نمیتونم جای اون باشم چون زندگیش پر از تنشه. الان شاده دو دقیقه دیگه یه اتفاقی میوفته ناراحت میشه همه جا جار میزنه. چند سال پیش مریض شد حتی به مغازه دار هم میگفت من مریضم مامانم بهش میگفت عیبه جلوی همه از سرو راز زندگیت نگو ولی دهن لقه . افراط و تفریط داره یا زیاد شاده یا زیاد غمگین . عاشق مهمونی و مسافرت و اجتماعه. خیلی خیلی دیگه اجتماعیه زندگیش پر از تنشه دعوا و کدورت و اشتی و هار هار خندیدن. اصلا نمیتونم جای اینجور ادمها باشم بهم استرس میدن.  ارامشم از بین میره باور میکنی سالهاست از فامیل دوری میکنم حتی از این خالم.  بلند بلند حرف میزنه هار هار میخنده جلوی همسایه ها خجالت میکشم ابروی ادمو میبره با اجتماعی بودنش.  یه موقع هایی رفتاراش باعث ابرو ریزی میشه ولی ادعا داره ادم اجتماعیه. من که حاضر نیستم ثانیه ای جای اون باشم مردم مسخره اش میکنن اما عین خیالش نیست بازم همون رفتار رو انجام میده. فکر میکنه اجتماعی بودن یعنی هر حرفی و هر حرکتی انجام دادنه. من قبلا باهاش بیرون میرفتم خجالت میکشیدم ابرومونو میبرد الان چند ساله ارتباطی باهاش ندارم راحتم. بهم استرس میده.  ادعای روشنفکری داره ولی گند میزنه به کارها. من به همین درون گرا بودن راضی ام . برون گرا بودن احتمال دعوا و کدورت بیشتره احتمال ضایع شدن بیشتره احتمال هزار جور بلا سرت بیاد بیشتره.  همین حالم هزاران بلا از سرش گذشت اما عبرت نمیگیره از خوش شانسی پوستش کلفته تا الان زنده مونده من بودم تا الان مرده بودم استخونام پودر شده بود. ولی چیزی که دیدم برون گرا بودن سخته رو زندگی اطرافیان تاثیر داره.  پدرو مادر درون گرا فکرشون فقط زندگی خودشون و بچه خودشونن اما برون گران زندگی خودش و بچه هاشو فدای دیگران میکنن . همین خالم دوتا بچه داره به هیچ جا نرسیدن هردو هم عصبی ان. برعکس خونواده های درونگرا خوشبخت ترن. 

تفاوت درونگرا با افراد خجالتی

بسیاری از افراد درونگرا را خجالتی می‌دانند اما این دو ربطی به هم ندارند. درونگرایی نوعی شخصیت است در حالی که کمرویی یک احساس است. افراد خجالتی معمولاً در موقعیت‌های اجتماعی خاص احساس ناخوشایندی یا ناراحتی می‌کنند، به‌ویژه زمانی که در اطراف غریبه‌ها قرار می‌گیرند. ممکن است احساس تنش و عرق کنند، ضربان قلبشان تندتر شود و ممکن است دچار درد معده شوند. آنها ممکن است وسوسه شوند که رویدادهای اجتماعی را نادیده بگیرند. زیرا آنها احساسات منفی را که در هنگام رفتن به مهمانی ها یا فعالیت های دیگر بر افکار و بدن آنها حاکم می شود، دوست ندارند.

درونگراها نیز ممکن است ترجیح دهند از رویدادهای اجتماعی چشم پوشی کنند، اما این به این دلیل است که آنها در انجام کارها به تنهایی یا با یک یا دو نفر دیگر احساس انرژی یا راحتی بیشتری می کنند.

تفاوت درونگرایی با افسردگی

اگر از خود می پرسید که آیا من درونگرا هستم یا افسرده، دانستن این نکته مهم است که هر فردی چه درونگرا و چه برون گرا ممکن است دچار افسردگی شود. اگر از این نوع نگرانی‌ها یا هر نگرانی دیگری در مورد سلامت روان دارید، حتماً با پزشک یا متخصص سلامت روان خود صحبت کنید. به همین ترتیب، اگر تعجب می کنید که آیا من فردی درونگرا هستم یا ضد اجتماعی، صحبت با یک متخصص سلامت روان می تواند به شما در یافتن پاسخ کمک کند.

تفاوت اصلی بین افراد درون گرا و ضداجتماعی این است که افراد درونگرا به گونه ای معاشرت می کنند که آنها را راحت می کند، در حالی که افراد ضد اجتماعی ترجیح می دهند چنین نباشند. افراد ضداجتماعی اغلب برای زندگی در جامعه ای که از آنها حتی تعاملات اجتماعی کوچکی انتظار می رود یا به شیوه ای قابل قبول اجتماعی رفتار کنند، برایشان مشکل است. اگر این وضعیت را تجربه می کنید، صحبت با یک متخصص سلامت روان نیز می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید آیا رفتار ضد اجتماعی شما با یک وضعیت سلامت روان مرتبط است یا خیر.

درونگراها افرادی هستند که تمایل دارند به جای دنیای بیرون بر دنیای درون خود تمرکز کنند. برای این افراد محافظه کار، درک شخصیت درونگرا و تمایلات آنها می تواند به آنها کمک کند تا همه چیز را به روشی درست مدیریت کنند، از کار گرفته تا روابط شخصی.

منم درون گرام . از برون گرا بودن خوشم نمیاد چون دردسرش زیاده.  مثلا خاله من زیادی برون گراست . ...

خاله شما مدل شخصیتش اینجوری بوده ربطی به برونگرا بودن نداره. من برونگرام ولی بشدت مخفی کارم در مورد مساعل شخصیم

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
ن والا چ خوبی. همش تو خونن از بیرون از مهمونی خوششون نمیاد. تو مهمونی از سنگ صدا در میاد از اون نه. ...

گفتم که تعریفتون ازدرونگرااشتباهه،بعضی ها معنی درونگراروبه افسرده،گوشه گیروخجالتی میبینن،درصورتی که اصلااینطورنیست،ادمای درونگرا فقط درموردزندگیشون باکسی صحبت نمیکنن،یادرموردزندگی بقیه هم کنکاش نمیکنن،

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،