2777
2789
عنوان

دانشجوها...

178 بازدید | 16 پست

سلام من دانشجو نیستم اطلاعی هم از امور دانشگاهی ندارم ی خاله دارم که دانشجوعه و این ترم کلا سر کلاس نرفته (افسردگی گرفته) بعد ما اصن نمی‌دونیم تاریخ امتحانش کی هست! میخواستم بپرسم تاریخ امتحاناشو تو پروفایلش میزنن؟ چطور میتونم بفهمم تاریخ امتحانش کیه؟ مامان بزرگم از من پرسیده منم سر در نمیارم

راستی این ترم کلا سر کلاس نرفته میگه دیگه واسه امتحان نمیرم اما فقط همین ی درسو داره که باید پاس کنه حیفه امتحان نده. به نظرتون چی به استادش بگه که بتونه امتحان بده و حذفش نکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک نکنم قبول کنن، با چند جلسه غیبت حذفش میکنن. بازم اگه خودش مشتاق برا امتحان بره پیش مدیرگروهشون را ...

میگم تاریخ امتحاناشو از تو پروفایلش باید ببینم؟ خودش که هیچی نمیگه لج کرده میگه امتحان نمیدم. مادر بزرگم خیلی اصرار داره پیگیر بشیم تاریخ امتحانشو پیدا کنیم که مجبورش کنه بره امتحان بده

کارت دانشجویی نداره؟

چمیدونم فکر کنم داخل سایت دانشگاه بشه مشخص بشه تاریخ امتحان

ولی تا الان دیگه حتما حذفش کردن،باید مرخصی می‌گرفت ،نه اینکه بدون دلیل غیبت بخوره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
میگم تاریخ امتحاناشو از تو پروفایلش باید ببینم؟ خودش که هیچی نمیگه لج کرده میگه امتحان نمیدم. مادر ب ...

برو تو سایت دانشگاهش، کد دانشجوییشو بزن. همونجا بگردی پیدا میکنی

کارت دانشجویی نداره؟ چمیدونم فکر کنم داخل سایت دانشگاه بشه مشخص بشه تاریخ امتحان ولی تا الان دیگه ...

داره از شوهرش جدا میشه همش درگیر جداییش بود افسردگی گرفت قید همه چیو زد. 

من دانشجو نیستم اگه امکانش هست خب یه سر برید دانشگاه بپرسید

دانشگاهش شهر دیگست البته خیلی دور نیست ولی واسه من سخته برم گفتم شاید اینجوری بتونم بفهمم. باشه مرسی از نظرت ظاهراً باید حضوری بریم

تو سامانه قسمت کارت ورود به جلسه تاریخ و ساعت امتحانو معمولا میزنن 

اگه هم نزده بودن یک تماس با اموزش دانشگاهشون بگیرین بپرسین 

که شماره اونم از تو سایت دانشگاه میشه پیدا کرد