2777
2789
چند واسه نوزادتون ؟

بله نوزاد ۱۱ روزه بقیش شیرخودم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

از یه پیمانه شروع کن اول شیر خودتو بده اگه احساس کردی سیر نشده یه پیمانه که همون ۳۰ سی سی میشه بده ه ...

راستش انقد کم خواب شدم نمیتونم شبا هم انقد بیدار بمونم آخه شیر خودمو طولانی میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی شیر خشک نوشته هر وعده ۵پیمون ۱۵۰ میل من فکر میکنم کم میدم 🤐هر دو ساعت

نه خیلی زیاد میدی همون یک پیمانه تا یک ساعت بچه رو سیر نگه میداره تو نیم سالتی شیر خودتم میدی اون نوشته روش برای اوناییه که اصلا شیر مادر نمیخورن بیچاره بچه معدش دچار مشکل میشه

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
راستش انقد کم خواب شدم نمیتونم شبا هم انقد بیدار بمونم آخه شیر خودمو طولانی میخوره

شب موقع خوابش شیر خشک بده 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
نه خیلی زیاد میدی همون یک پیمانه تا یک ساعت بچه رو سیر نگه میداره تو نیم سالتی شیر خودتم میدی اون نو ...

خب خودش دنبال شیر میگرده دهنش بازه ندم انگار دستامو هر چی بیاد جلوش میخواد مک بزنه ب دنیا اومد سه کیلو بود ۴۵روزگی ۵۶۰۰ نگفتن اضافه وزن داره رو نمو داره  آخه یعنی ندم ؟

خب خودش دنبال شیر میگرده دهنش بازه ندم انگار دستامو هر چی بیاد جلوش میخواد مک بزنه ب دنیا اومد سه کی ...

چند وقتشه ؟؟

بچه تا ۴ ماهگی چون دل درد دارن تشخیص نمیدن فکر میکنن گرسنشونه همش میخان یچیزی میک بزنن بخاطر دل درد

هر نیم ساعت زیاده یعنی تو روزی ده دوازده پیمونه داری شیر میدی 😱

من روزی ۵ پیمونه میدادم بهداشت گفتن وزنش زیاد بالا میره منم کردم روزی ۳ تا اونا دیگه خیلی منو میترسوندن 

حالا زیادم میدی فاصلشو بیشتر کن نیم ساعتی زوده 

چند وقتشه ؟؟ بچه تا ۴ ماهگی چون دل درد دارن تشخیص نمیدن فکر میکنن گرسنشونه همش میخان یچیزی میک بزنن ...

نیم ساعت ک میگم بعد دوساعت خوابه یعنی سه بار شیر دو ساعت خواب 

بعد حرف بهداشت اصلا گوش نده دکترا میگن هر چی میل بچه می‌کشه بده بعد بچه من آخه الان دل‌درد نداره آروقشو میگیرم فقط اولین بار آپتامیل میدادم نفخ میکرد الان نه آرومه همش دو روز دیگه دوماهش میشه

نیم ساعت ک میگم بعد دوساعت خوابه یعنی سه بار شیر دو ساعت خواب  بعد حرف بهداشت اصلا گوش نده دکت ...

اره من پشیمونم که شیر خشکشو کم کردم بچه من یک ماه یک کیلو اضافه کرد میخواستن منو بکشن بهداشت تعجبم بچه شما یک ماه نیم دو کیلو نیم وزن داشته چیزی بهت نگفتن 

بچه منم میلش به شیر خشک زیاد بود ولی من کم میدادم چون شوهرم حرفای بهداشت روش تاثیر گذاشته بود نمیذاشت بدم 

اره من پشیمونم که شیر خشکشو کم کردم بچه من یک ماه یک کیلو اضافه کرد میخواستن منو بکشن بهداشت تعجبم ب ...

اتفاقا دکتر فوق تخصص اطفال گفت آدمهای ک تو بهدااصلا سوادشو ندارن فقط چند تا دفتر چه میخنن مثل طوطی تکرار میکنن 

شیر خشک همه ویتامین‌ها و پروتئین و آهن  داره ویژه هوایی ک تو شیر مادر کمتره 

منم شیر میدم شیرمم خوبه ولی کنارش شیر خشک میدم هشت سانت تو چهل روزگی اضافه کرده بود جدا از اون یه موقع یه ما پیش میاد شیر کمکی لازمه