2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من هییییبچوقت نگرفتم اوایل خیلی خیلی نذرو چله و ختم قران برمیداشتم الان سه سالی میشه دیگه اعتقاد ندارم چون اصن اصن اصن مشکلم حل نشد کنشد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

میگن از ۳۱اردیبهشت تا روز عید قربان ک میشه چهل روز بهترین زمان برای برداشتن چله است

هرچی ک بتونی

منم برداشتم انشاالله ک خدا حاجتمو بده و دست خالی نذاره منو🙏❤️

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
میگن از ۳۱اردیبهشت تا روز عید قربان ک میشه چهل روز بهترین زمان برای برداشتن چله است هرچی ک بتونی م ...

ممنونم که گفتی عزیز دلم دعا کن حاجت بگیرم ، خودتم حاجت روا باشی 💜💜💜💜💜💜💜

از فردا یخپه چله ای شروع میشه 

چله کلیمه همچین چیزی بود شروع کن

از فردا تا چهل روز زیارت عاشورا بخون قبل از زیارت عاشورا

۱۰۰تا صلوات بعد از زیارت عتشکرا هم صدتا صلوات

نمیدونم چرا اینا رو تایپ کردم

انگشتم خودش مینوشت 😓

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

میگن از ۳۱اردیبهشت تا روز عید قربان ک میشه چهل روز بهترین زمان برای برداشتن چله است هرچی ک بتونی م ...

خوب شد گفتی 

چه چله ای رو بهتره برای حاجت ازدواج

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️

بله من 

از نماز اول وقت زیارت عاشورا دعای توسل سوره یس و واقعه نماز جعفرطیار نماز کن فیکون 

حضرت ام البنین 

و... 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
من هییییبچوقت نگرفتم اوایل خیلی خیلی نذرو چله و ختم قران برمیداشتم الان سه سالی میشه دیگه اعتقاد ندا ...

انشاالله به حق آبروی حضرت زهرا حاجتت رو بگیری 🌹🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز