2777
2789
چله شهدا چجوریه گلم

۴۰شب،به۴۰شهید۱۰۰تاصلوات بفرست،بعد بگو ۱۰۰تاصلوات هدیه میکنم به شهید ابراهیم هادی انشالاحاجتم برآورده بشه،تواون ۴۰روزسعی کن گناه نکنی،اگه حاجت گرفتی براپسرمنم دعاکن لکنت زبانش خوب بشه

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من  از نماز اول وقت زیارت عاشورا دعای توسل سوره یس و واقعه نماز جعفرطیار نماز کن فیکون&nbs ...

یا خدا

تو برام دعا کن خدا داای تورو قبول میکنه🥲

دعا کن من به عشقم برسم و باهم ازدواج کنیم لطفاا🥲💞💞

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
خوب شد گفتی  چه چله ای رو بهتره برای حاجت ازدواج

نمیدونم عزیزم منم برای ازدواج و برگشت عشقم و خوشبختیم میخوام شروع کنم

یس و زیارت عاشورا

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
۴۰شب،به۴۰شهید۱۰۰تاصلوات بفرست،بعد بگو ۱۰۰تاصلوات هدیه میکنم به شهید ابراهیم هادی انشالاحاجتم برآورده ...

انشاالله به حق ابروی حضرت زهرا و خانم حضرت معصومه شفای پسر نازنینت رو از دیت های حضرت عباس بگیری ، نذر شکلات کن برای حضرت عباس برای پسرت که اگه حاجت گرفتی تو حرمش شکلات بپاشی و قسمش بده اگه شفا شو نگیری به پدرش حضرت علی که هر زمان چشمت بخوره گنبد حضرت  شکایت میکنی از شون 

حاجت روا باشی ❤️❤️❤️

نمیدونم عزیزم منم برای ازدواج و برگشت عشقم و خوشبختیم میخوام شروع کنم یس و زیارت عاشورا

عزیزم توهم عشقت مادرش مخالفه؟؟ 😞

طرف منم.. ای خدا خودت راضیشون کن 😞😞

عزیزم توهم عشقت مادرش مخالفه؟؟ 😞 طرف منم.. ای خدا خودت راضیشون کن 😞😞

آره عزیزم 

خانواده منم وقتی دیدن اونطوری مخالفت میکنه لج کردن

انشاالله ک خدا حاجتمونو بده بحق همین شب عیدی

انشاالله حضرت معصومه واسطه بشن برای خوشبختی و ازدواج ما🙏❤️🫂

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
آره عزیزم  خانواده منم وقتی دیدن اونطوری مخالفت میکنه لج کردن انشاالله ک خدا حاجتمونو بده بحق ...

یا حضرت معصومه😭 برات دعا کردم عزیزم. من هم اسمشم کاش بخاطر اینم شده دعامو براورده کنه هم تو به عشقت برسی هم من به عشقم😭💞 واقعا سخته دلمم نازکه خیلی خدا کمک کن

چجوریه عزیزم؟

۴۰شب،به۴۰شهید۱۰۰تاصلوات بفرست،بعد بگو ۱۰۰تاصلوات هدیه میکنم به شهید ابراهیم هادی انشالاحاجتم برآورده بشه،تواون ۴۰روزسعی کن گناه نکنی،اگه حاجت گرفتی براپسرمنم دعاکن لکنت زبانش خوب بشه

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز