2777
2789
عنوان

جهیزیه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 57 پست
فقطم من نبودما..کلا راه اومدیم باهم...من سر عروسی..همسرم سر جهاز...این اراجیف رسم و سومِ این با عروس ...

بهترین کار دنیارو کزدی

اینجا مردم فقط چشمو هم چشمی دارن

حاضرن مادر پدرشون  بیچاره شه برای رسمای مزخرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولله این رسم فقط شما دارید کل دنیا این رسم ندا عروس جهیزه بخره 

هیچ جا این رسم نیس

اونور دنیا بچه ها از ۱۸ سالگی مستقلن

خونه ها که کامله نیازی به این داستانا نیس

مهریه در مقابل حق طلاق نه جهزیه  به نظرم چیزی که هست منطقی دختر جهیزیه رو جور میکنه پسر هم خون ...

مهریه کلا چیز مزخرفیه بخوای بگیری هم نمیتونی سالی ی سکه با منت و دادگاه و شکایت  میندازه جلوت . همون حق طلاق رو بگیری سنگین تری. 

جهیزیه هم هزینش خیلی زیاد میشه و هی از ارزشش کم میشه و هیچ میشه ولی خونه ی پسر روز به روز گرون تر میشه ‌‌‌. این وسط دختر ضرر میکنه

خانواده میدن ک اول زندگی کمک کرده باشن وظیفه ندارن ولی یکی عین خانواده ما رسم داریم جهاز خیلی خوب بع ...

اوهوم درسته خانواده وظیفه ندارن ولی اگر خانواده کمک نکنن سن ازدواج خیلی بالا میره 

هیچ جا این رسم نیس اونور دنیا بچه ها از ۱۸ سالگی مستقلن خونه ها که کامله نیازی به این داستانا نیس

عزیزم اینجا هیچیش درست نیست که بخواد این مورد درست باشه بهتر خودمون با کشور های جهان اول مقایسه نکنیم حداقل اینکه اون جا برای هر رشته شغل هست و از ۱۸ سالگی میبرنشون سرکار ولی توی ایران یک سری رشته ها فقط جنبه نمایشی دارن و براشون شغل نیست فقط یک سری رشته هست که جوونا میتونن در سن ۲۶ یا ۲۷ سالگی یک حقوق معقول داشته باشن 

عزیزم اینجا هیچیش درست نیست که بخواد این مورد درست باشه بهتر خودمون با کشور های جهان اول مقایسه نکنی ...

اینجا یسری کارا عار ولی اونجا نه برای همین یه دختر یا پسر از سن کم مستقل میشه حتی شده تو رستوران کار کنخ

قبول ولی من الان ۱۹ سالم دارم برای کنکور تجربی میخونم چطوری برم مستقل بشم اصلا چه کاری الان انجام بد ...

خیلی کارا هست

متاسفانه فقط سوال میکنیم که چکاری هست

من از سن شما پرستار بچه شدم

چون زبانم خوب بود یکار پاره وقت برای اموزش به بچه

بعدش همراهش درس خوندم

حسابداری

ادامه دادم.

درامدم الان خیلی نیس ولی نزدیک ۲۰ هست

شوهرم سرکار باهام اشنا شد

هردو داریم مهاجرت میکنیم

خودم مهرم ۱ سکه هست.بااینکه هردو خانواده دستشون ب دهنشون میرسه قول دادیم از کسی درخواست نکنیم و هیچوقتم نکردیم تو این ۳سال موفق بودیم

خیلی راحته واقعا درکش سخت نیس

قبول ولی من الان ۱۹ سالم دارم برای کنکور تجربی میخونم چطوری برم مستقل بشم اصلا چه کاری الان انجام بد ...

سر توقعات زیادی خیلی از خانواده ها از هم پاشیدتوقعات زیاد سن ازدواج برد بالا

تو دورانی هستیم ک گرونی هست

یه یخچال خارجی کمتر از ۱۵۰ نیس

دونفر ادم ۳ سال کار میکنین هرماه یه تیکه میخرین

خانواده بیچاره نمیشن 

عوضش یادمیگیرین زندگیو باهم بسازین