2777
2789

تو عید تولد خودش بود سوم تولدش بود می‌خواستیم بریم خونشون گفت من خونه پدربزگمم خب دیگه نرفتیم تا دو سه روز بعد کیک خریدیم خودمو یکی دیگه از دوستام رفتیم سوپرایزش کردیم ما سه دوست صمیمی هستیم حالا تولد این یکی دوستم یک خرداده گفتم بهش کیک بخریم ببریم سوپرایزش کنیم گفت نه خودم درست می کنیم خرجش کمتر در میاد کیک های بیرون خوب نیستن حالا باز گذاشته رفته خونه پدربزرگش میگه نه درست نمی کنم بریم بخریم گفتمش خب فردا بیا از راه دانشگاه بریم بخریم میگه نه فردا نمیام خونه بزار پس فردا حالا سر شب گفت فردا بریم بخریم الان پیام داده پس فردا بریم بخریم من به دوستم گفتم فردا شب میایم خونتون اعصابمو خورد کرده دوست هم ندارم خودم تنها برم که یکدفعه نگن اون بی معرفته ولی کلا همیشه همه چی رو دقیقه نود خراب می‌کنه 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

محكم اتيشن بگو مم بعد داري با من جايي مياي قراري ميزاري فكر كن بعدا اعلام كن اگه هم گفت برو بابا و فلان بيسان …بگو من جدي گفتم حالا صلاحه كار خودتو خودت ميدوني 

تو مورد بعدي حتمااااا پاي حرفت وايسا چون اين سميات ادمو عصيي ميكنه 

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
محكم اتيشن بگو مم بعد داري با من جايي مياي قراري ميزاري فكر كن بعدا اعلام كن اگه هم گفت برو بابا و ف ...

الان بقدری عصبیم دوست دارم همه چیز رو خراب کنم پیام دادم به دوستم گفتمش پس فردا میام گفت ترو خدا کیک نخر تو این گرونی فقط بیا دور هم باشیم دوستم چند شب پیش تولد خواهرش هم بوده کیک خریده بود براش حالا نمی‌دونم به نظرت خودم کیک ساده ای درست کنم فردا برم پیشش ی کیف هم براش بخرم چون این دوستم مثل خواهرمه برا تولد پارسالم سنگ تموم گذاشت 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بقدری عصبیم دوست دارم همه چیز رو خراب کنم پیام دادم به دوستم گفتمش پس فردا میام گفت ترو خدا کیک ...

ميني كيك بخر عزيزم 

اما اگه بلدي درست كني خب درست كن هنر دست قشنگتره 

مهم اينه كه به يادش بودي

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami