2789
عنوان

بوی سیگار

1612 بازدید | 34 پست

بوی سیگار تا جندساعت تو دهن میمونه و چه چیزایی میتونه کامل بوشو ازبین ببرع؟

تا جندساعت تو دهن میمونه ممکنه بعد مصرف بویی ازش ب مشام نرسه؟

درمورد بوهای مواد مخدر مث گل و..یا شراب چی 

هرچی اطلاع دقیق دارین بهم بگین لطفا واجبه🌹🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بوی گل یکم از سیگار بدتره، رو لباس که خیلی میمونه، در هر صورت باید لباسی که بوی سیگار و گل میگیره رو بشوری حتما تا بره بوش، از دهن هم واقعا دقت نکردم که چقد میمونه، ولی بوی تندی داره 

لباساشو بو کن جیباشو بگرد ببین فندکی چیزی داره یا نه  چی باعث شد شک کنی میکشه؟ بگو تا راهنمایی ...

کار شوهرم روستاس و خونه مادرشم روستاس ولی ما ینی خونه منو شوهرم تو شهره شوهرم صبحا تو روستا میره سرکار عصرم همیشه لباس کاراشو درمیاره میندازه حیاط مادرش اینا و میاد خونه من نمیتونم بو کنم لباساشو از کجا معلوم موقع کار زبوتم لال کشیده باشه،

راستش قبل آشناییمون میکشید بعدش بهم قول داد ک نکشه ولی گهگاهی ازش بوی دود میاد میگ بخاطر دوستامه ک پیششون میشینم بو میگیرم دوستاش میکشن راس میگه،

فندکم همیشه تو جیبش داره بخاطر کارش، که تو جنکله لازم میشه

کار شوهرم روستاس و خونه مادرشم روستاس ولی ما ینی خونه منو شوهرم تو شهره شوهرم صبحا تو روستا میره سرک ...

خب شاید واقعا دوستاش میکشن 

تو یبار که اومد به بهونه بوسیدن بو کن دهنشو ببین چخبره 

علائمش رو بگو و بگو چی دیدی ازش که میگی مشکوکه 

راستش چندروز پیش خونمون بودیم سر بحثی دعوامون شد و من قهر کردمو الکی خودمو زدم ب خواب تا بیاد منت کشی😂 بعد اون شامش مونده بود بعد اینکه خورد ی دورفوتبال دید بعدش پاشد رف دستشویی حدودن پنج ده دیقه طول کشید دستشوییش در دستشوییرو ک باز کرد یک دودی ب مشامم رسید نگران شد و از جام بلند شدم ب بهانه دستشویی برم ببینم چه بویی ازون تو میاد بعد وقتی دید من پاشدم مخوام برم دستشویی گف مواظب باشیا هواکش دستشویی خراب شده دود میده بیرون شاید زیاد روشن مونده گرم شده وبخار میده،تا حالا همچین بویی از دستشویی خونمون نیومده بود ی بوی غلیظ زننده تند بود ک هم تلخ بود هم خوشبو ما دو طبقه ایم و دو ماهه ک رفتیم اونجا و طبقه پتیینمون ی مادر دختر تنهاس فقط دراین خصوص تاپیک زدم گفتن لابد طبقه پایین کشیده بوش اومده بالا ولی من نمیدونم پشت سر شوهرم قضاوت کنم یا بندازم گرذن همسایه ها😔