2789
عنوان

بوی سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 34 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بابا وقتی نشسته تو خونه فوتبال دیده و اینا، اصن نمیشه یه آدم سیگاری اینهمه ساعت نکشه، اصن عصبی میشه& ...

جدی؟خدا کنه اونیکه میکی بشه عزیزم

سیگاریه هرچندساعت یه بار میکشن گلم؟٠ اطلاعی داری؟

جدی؟خدا کنه اونیکه میکی بشه عزیزم سیگاریه هرچندساعت یه بار میکشن گلم؟٠ اطلاعی داری؟

ببین من خودم میکشیدم،مثلا میشد که روزی یه پاکت دو پاکت تموم میکردم، یه هوس بدی داره مثل وقتی که تشنه ای آب میخوای و اینا، بعد ک میکشی آروم میشی 

ببین من خودم میکشیدم،مثلا میشد که روزی یه پاکت دو پاکت تموم میکردم، یه هوس بدی داره مثل وقتی که تشنه ...

عه 

چندساعت ی بار لازمت میشد؟

بوش گفتی فوری از دهن میره؟

عه  چندساعت ی بار لازمت میشد؟ بوش گفتی فوری از دهن میره؟

به چند ساعت نمی‌کشید ی وقتایی هر نیم ساعت دلم میخاست 

بوش روی لباس زیاد میمونه تا وقتی شسته بشه، بوش روی دست میمونه، و دهن که زود میپره، ولی دست بیشتر بوش میمونه 

عه  چندساعت ی بار لازمت میشد؟ بوش گفتی فوری از دهن میره؟

فوری نه، اگه یجا باشی راه نری هوا بت نخوره و چیزی نخوره میمونه تا ی ساعت و اینا ولی اگه بیرون باشی بو ممکنه زود از دهنت بپره ولی رو لباست بمونه 

به چند ساعت نمی‌کشید ی وقتایی هر نیم ساعت دلم میخاست  بوش روی لباس زیاد میمونه تا وقتی شسته بش ...

اه منو باش هی دهنشو بو میکرذم میدیدم نمیاد میگفتم حتمن نمیکشه پس نگو زود از دهن میپره بوش لعنتی😔