2777
2789
عنوان

چندتا سوال جهیزیه داشتم بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه ارزوی خوشبختی دارم برات.بعد اینکه چینی طرحی رو بگیر که بیس سال دیگه هم از مد نیفته طرح ها ...

من هواپز کار خاصی باهاش انجام ندادم.

یک بار مرغ پختم، اصلا جالب نشد.

شما با هواپز کار می‌کنید؟

البته من چمدانی میخواستم بگیرم گفت چمدونش جدا میشه سه تومن من بدون چمدون گربتم چون چمدونش به کارم نم ...

ن بابا ما خریدنی کلا با چمدون بود

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
این مدل سرخ کن های بدون روغن که بهش هواپز میگن منظورم اونهاست هرکی داره میگه خیلی خوبه که آدم‌میمونه

من دارم سرخ کن بدون روغن رژیمی مارک فیلیپس. ۶ لیتری. وسیله خوبیه ولی واجب هم نیست وسایل واجب دیگت را بخر بعدا در مورد خریدش فکر کن

سلام 

من به شخصه چینی رو نمی‌پسندم 

خیلی سنگین هستند و اگر ماشین ظرفشویی نداری شستن و جابجایی اش سخته و خیلی سنگینن.

احتمال لب پریدگی اش زیاده 

من آرکوپال خریدم سبک ، پرکاربرد برا مهمون 

البته آرکوپال فله ای 

فرقی با آرکوپال بسته بندی ۲۶ پارچه تو بازار از لحاظ کیفیت ندارن اما تعداد تیکه هاش خیلی بیشتره کاسه فسنجونی کاسه آبگوشتی فنجون ،قندون ستش حتی تو بازار موجوده و دستت بازه و  سرویس بسیار کاملتر ی

داره نسبت به ۲۶ تکه ها 

نینی سایت دنیای عجایبه  از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی  موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن  و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن   چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه   
من دارم سرخ کن بدون روغن رژیمی مارک فیلیپس. ۶ لیتری. وسیله خوبیه ولی واجب هم نیست وسایل واجب دیگت را ...

سرخ کن دارین شما؟؟راضین؟ من همسرم عاشق سیب زمینی سرخ کرده‌س خوبه آیا؟