2777
2789
عنوان

چندتا سوال جهیزیه داشتم بیایددد

697 بازدید | 89 پست

چینی چی بخرم و چه طرحی قشنگه؟ اگه عکس دارید بفرستید

آرکوپال برای دم دستی خریدم بیضی لب طلایی ان ساده حالا نمدونم چینی چجور بخرم

بعد اینکه برای سرویس قاشق و چنگال چمدانش هم باید بخرم جدا؟

وقتی زودپز برقی خریدم جیپاز چندکاره هم هس باز لازمه زودپز رو گازی بخرم؟

من دم دستیم ارکوپال مربعی خریدم با طرح مشکی

چینی رو زرین گرفتم خواستم از این ساده ها بگیرم که لب طلایی یا نقره ای هست دیدم خیلی ساده و هتلی و رستورانی میشه

گفتم یه نقش ظررریف انتخاب کنم که هم خیلی ساده نباشه هم خیلی زیاد نباشع ریز باسه وبه غذا یه جلوه و ظاهر خوشگل بده

سرویس قاشق چنگالم هنو نگرفتم

اما میخوام یه چمدونی بگیرم یه دم دسمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه ارزوی خوشبختی دارم برات.بعد اینکه چینی طرحی رو بگیر که بیس سال دیگه هم از مد نیفته طرح های شلوغ و گل من گلی زود دلو میزنن از مد میفتن‌.نه دیگه زودپز نگیر به جاش هوا پز یا سرخ کن بدون روغن بخر که خیلی کاربردیه 

yn

تازه شروع کردین به خرید؟ من هم باید جهیزیه آماده کنم‌بعد محرم عروسیمون هستش

نیازی نیست چمدون قاشق چنگال بخری قبلا میخریدن یا میز مخصوص جعبه قاشق چنگال میگرفتن

من که نگرفتم جعبه

عزیزم چینی زرین بخر. حتما درجه عالیشو بخر که تو ماکروویو و ماشین ظرفشویی بتونی بزاری درضمن خیلییی شیک و براقن( درجه دو و یک و عالی دارن) طرحش هم بستگی به خودت داره. الان ۲۴ نفریش درمیاد ۱۳ تومن حدودی. همین گوگل بژن چینی زرین طرحاشو ببین. من ۲۴+۶ نفری گرقتم واسه مهمون طرح پرشیا سرمه ای درجه عالی. هنوز که هنوزه بعد از چهار سال همه میگن چقدر براق و خوشگله. با اینکه کلیییی مهمون میاد خونه ام و زیاد استفاده میشن. زنداداشم طوس خریده چندان راضی نیست

مبارکت باشه خوش بخت بشی. چینی ساده و گرد بخر. ساده همیشه مد هست و قشنگه.   وسایلت را میخواهی نشون بدی؟ اگر  نشون نمیدی چمدون نخر چون جا گیره. زودپز برقی نمیدونم چیه من ندارم. ولی همون زودپز رو گازی هم ک دارم استفادش نمیکنم.  نمیخاد دیگه چندکاره بگیری مثل این پلوپز سرخ کن و ...

قاشق چنگال هم جعبه روش هست ولی اصلا جعبه چوبی پایه دار نگیر. جا میگیره و پول بیخود میدی. جعبه فلزی ها خوبن. درمورد جی پاس هم به نظرم دیگه زودپز روزگازی نخر. من که نخریدم لازمم هم نشده. هربار از همون استفاده میکنم اتفاقا بهترم هست چون خونه اصلا بو نمیگیره و خطر ترکیدنش هم نیست.

چینی ساده بخر گل گلی نخر البته سلیقه من اینجوریه،برای چمدون پرسیدی اگه کشوی آشپزخونه ت زیاده  چمدون قاشق چنگال اصلا نخر فقط جاتو اشغال میکنه و اینکه در مورد زودپز، من هر دوتاشو خریدم برقیم چند کارس که از زودپزش یبارم استفاده نکردم همش گازی استفاده میشه