2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

59 بازدید | 7 پست

من الان ۴ ساله به هیچ پسری معمولی هم حرف نزدم چون خودم نخواستم .هرچی کار خوب باشه میکنم نماز میخونم 

قبلا بی حجاب بودم الان فقط عروسیا اینطوریم و نسبت به قبل ارایشمم خیلی کمتره 

چون خیلی مغرور بودم الان رابطمو با همه خوب کردم 

و حس میکنم نسبت به قبل همه چی رو رواله بازم دوس دارم خوش شانس باشم 

ظاهری خوبم باطنی هم سعی میکنم خوب شم 

حس میکنم تمام بدبختیم بخاطر خانوادمه سرشار از انرژي منفی ان 😒

فامیل آشنا از زندگیمون خبر دارن وقتی یکی میاد نصیحتم میکنه میگه این وضع پدرته و این حرفا...خیلی به روحیم لطمه میزنه دوس دارم هم اونو هم پدرمو بکشم 

چ خاکی ب سرم بریزم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول بگو چند سالته بعدشم پدر حتی سایه اش هم مثل کوه برای ادمه وقتی نباشه کمر ادم میشکنه اینجوری نگو قطعا خیلی دوست داره و خوبتو میخواد در رابطه با پسر باید بگم اخرش تو ضرر میکنی نه من پسر خیالت راحت پس زرنگ باش و تا جایی که میتونی خوبی کن

اول بگو چند سالته بعدشم پدر حتی سایه اش هم مثل کوه برای ادمه وقتی نباشه کمر ادم میشکنه اینجوری نگو ق ...

آدمی که روانیه دوس داشتنش بخوره تو سرش

چرا ضرر بکنم در رابطه با پسر؟

آدمی که روانیه دوس داشتنش بخوره تو سرش چرا ضرر بکنم در رابطه با پسر؟

بالا بری پایین بیای اون پدرته اگه واقعا دیوانه است خب احترامشو نگه دار ولی یکم فاصله ات رو رعایت کن باهاش در رابطه با پسر هم اونا معمولا از تو استفادشونو میبرن برا لذت میخوانت یا اون چیزی دنبالشی شاید با دوست پسر بهش نرشی با شوهر بهش برسی میدونی حالا نمیدونم تو خودت چی دوس داری

چیمیگی😒😒گقتم حرف نمیزنم با هیچ پسری 

تا اخر که نمیشن حرف نزنی واسه اینده بهت گفتم بعدشم چرا انقدر پریشون ناراحتی ارامشتو حفظ کن یکم اروم باش وقتی ناراحت شدی پنج تا رنگ ابی تو محیط پیدا کن نام ببر خشمت فرو میکشه عزیزم