nilofer321 مدیر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 290 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 93 پست بنظرتون امکانش اس بری اتاق عملدیگه بر نگردی میخوامعملکنم میترسم دیگه بهوش نیام اونایی ک عمل کردن شرایطش بگن بعد عمل اوضاعشون چجوری بود یکم راهنمایی کنید ممنون 1402/02/31 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ورونیکا۱۸۹۰ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3613 برو بخاب به پهلو بخرچ که از فردا به مدت ۲ماه نمیتونی به پهلو بخوابی😂😂 بدترین چیز تو دنیا اینه ک نتونی ی پهلو بخوابی من ک همیشه ب شکم میخوابم موقع عمل سزارینم بدترین عذاب بود که نتونستم ب شکم پهلو بخوابم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
____elena____ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5288 آب قلم و عصاره قلم بگیر تو تمام سوپا بریز تا موقع بخیه باید فقط غذای آبکی بخوری و ابمی ... عزیزم مرسی واقعا.خیلی استفاده کردم از پستاتگفتی میشه بری دستشویی بعد عمل؟
پوستسبزه عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 8009 بدترین چیز تو دنیا اینه ک نتونی ی پهلو بخوابی من ک همیشه ب شکم میخوابم موقع عمل سزارینم بدترین عذاب ... دقیقا بدترین چیز دنیاس منم پدرم دراومد ی ماهو خورده ای🤦♀️🤦♀️🤦♀️
آنااشید عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1173 عزیزم مرسی واقعا.خیلی استفاده کردم از پستات گفتی میشه بری دستشویی بعد عمل؟ بله تو همون بیمارستان با کمک یکی باید راه بری و دستشویی بری تا دارو بیهوشی از بدن دفع بشه ولی حتما باید با کمک یکی روزای اول بری دستشویی چون ممکنه سرگیجه داشته باشی
آنااشید عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1173 منم خیلی میترسم شبیه خوک بشه خب به دکتر بگین سربالا خیلی نباشه اونا حتمآ از دکتر چیزای عجیب خواستن دکترشم تبحر کافی نداشته به نظرم عمل های زیبایی باید خیلی تحقیق کنی و حساس باشی و بهترین انتخاب کنی و اصلآ دنبال ارزونی نباید بود ادم یا نکنه یا بهترین
ورونیکا۱۸۹۰ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3613 خب به دکتر بگین سربالا خیلی نباشه اونا حتمآ از دکتر چیزای عجیب خواستن دکترشم تبحر کافی نداشته ... دقیقا من ک اصلا میگم دماغ استاتر نیاز ب عمل ندارع فقط نیاز ب اعتماد ب نفس داره وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
پوستسبزه عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 8009 اسی میشه گلرخ ۷۹ رو تگ کنی بلد نیستم میخام ببینم حالش چطوره امروز عمل داش
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 خوبه تعریفش شنیدم انشالله که نتیجه عالی بگیری چقد تو نوبت بودی بعد عمل بیایی تجربه تو بگی انشا ... سلام من امروز عمل کردم عملش خوب بود تا ببینم مماخم چ شکلش بشه واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 اسی میشه گلرخ ۷۹ رو تگ کنی بلد نیستم میخام ببینم حالش چطوره امروز عمل داش سلام گلم عمل کردم صب ۱۲مرخص شدم حالم خوبه امروز فقط خواب بودم شرمنده دیر خبر دادم واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 وای من ی گلو دردی داشتم بخاطر گلو درد بره دیگع برنگرده انگار با چاقو بریده بودن هیچی نمیتونستم ... من گلو درد نداشتم خداروشکر فقدگلوم خشکه واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
پوستسبزه عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 8009 سلام گلم عمل کردم صب ۱۲مرخص شدم حالم خوبه امروز فقط خواب بودم شرمنده دیر خبر دادم عیب نداره جیگر چ خوب خوابیدی بخوابی بهتره
پوستسبزه عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 8009 من گلو درد نداشتم خداروشکر فقدگلوم خشکه وای خداروشکر اگع نداری کع خیلی عالیه چیزایه آبکی بخور بزار تر شه زیادم ح نزن تامپون چربه میپره تو گلوت
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 وای خداروشکر اگع نداری کع خیلی عالیه چیزایه آبکی بخور بزار تر شه زیادم ح نزن تامپون چربه میپره تو گل ... باش گلم ،فقط خیلی کلافم واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
پوستسبزه عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 8009 باش گلم ،فقط خیلی کلافم کلافگیش چن روزه اولشه نترس زود خوب میشی سوپ اینا زیاد بخور توهم نمیتونی دهنتو باز کنی چیزی بخوری؟
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 کلافگیش چن روزه اولشه نترس زود خوب میشی سوپ اینا زیاد بخور توهم نمیتونی دهنتو باز کنی چیزی بخوری؟ اره قرصام بزور میخورم واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍