2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست
من ٢٥ سالم تموم شده ١سال عقد بودم و ٦ ماهه ازدواج شدیدا عاشق بچه هستیم و عاشق همیگه ایم ماه اول اقداممه مامانامون خیلی اهل کمک هستن خودمونم دوست داریم حاصل عشقمونً ببینیم زوده؟ پشیمون میشم؟
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حنا ولی بابای من به شدت بچه دوسته همه میدونیم الان بچه من بیاد بابام توجهش از خواهرم برمیگرده الان چون خواهرم بزرگ شده بابام دیگه هممون رو به یه چشم میبینه و تازه با مامانم جور شده ولی سالها مامانم اذیت شد و در کنارش من با همه اینا عاشق بابامم چون میدونم دست خودش نبود این تربیت خانوادگیش بوده مادر خودش همین برخورد رو با پدرش داشته و بچه ها اولویت بودن براش بعد شوهرش
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com
سویل یعنی حتی دو دل هم نبودیم خیلی جالبه با اظمینان خاصی یهویی تصمیممونو بازگو کردیم پیش هم خیلی خیلی همسرمو دوست دارم شما چند وثت از اقدام تا بارداری طول کشید؟ راه سخت و اعصاب خورد کنیه؟
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
خاله خرسه دقیقا مثل منو شوهرم سالگردمون رفتیم شام بیرون بهش گفتم به نظرت برای بچه خوبه اقدام.کنیم اونم راحت گفت آره این شد کادوی سالگردمون واقعا روز خوبی بود
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com
ما یه شب ماه رمضون بعد از سحری خوردن باهم حرف زدیم و تصمیم گرفتیم بچه دارشیم و خیلی هم خوشحال بودیم و به خدا توکل کردیم و من ماه اول اقدام باردار شدم
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
سویل سما زودم ازدواج کردی من بخوان دو سه سال صب کنم می رم تو ٣٠ دلم نی خواد اون سن دیره واسه بچه اول الانم باردار شم ٩ ماه دیگه می رم تو ٢٧ ٢٦ سالم ت میشه متولد ٧٠م
اره خب , چیزی هم تو دلش نبوده شاید بی منظور اون رفتارارو میکرده و مادرتم هرچی باشه خانومه و حساس ... برا خانوما درک این ک شوهرش کمتر از قبل دوسش داشته باشه سخته ....
☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!