2777
2789
عنوان

مادرم مرحوم شد تنها شدم

327 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میشه هرکی این تایپیکو دید برای مادرم فاتحه بخونه دلم با رفتنش خون شده برای ارامشش میشه یه فاتحه بخونید براش اجرتون با امام حسین 

بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش  و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین 

خدابیامرزدش🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحش شاد همنشین خانم فاطمه زهرا باشه🖤 متاسفم که نمیتونم برای تسکین دلت کاری کنم وسعم فقط فاتحه و صلواته خدا خودش بهت صبر بده🖤

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

تسلیت میگم.🖤🖤

روح مادر گرامیتون قرین رحمت الهی باشع.😔😔

از خداوند براتون طلب صبر وآرامش میکنم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

ممنون از لطف همتون تنها کاری که الان از دستم برمیاد همینه که از خدا براش طلب امرزش کنم قران بخونم .ممنون که مادرمو فاتحه مهمون کردید 🙏

بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش  و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین