2777
2789

پسرم ۱۸ماهشه بی نهایت بد غذاست دکتر گفت قد و وزنس کمه قد ۸۱سانت وزن ۱۰کیلو و ۱۴۰گرم دکتر گفت از شیر بگیرش ولی نمیتونم خیلی بچه شر و نقنقوی هست یه لحضه دیر سینرو بهش بدم جیغ میزنه و خودشو میزنه زمین غذا هم نمیخوره در روز در حد یک وعده چند قاسق شام میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش باسلوق درست کن

ژله

اب میوه طبیعی

کیک خونگی 

بستنی

فرنی 

سوپ

منم ۱۸ماهشه میخوام از شیر بگیرم

ولی ول کنم نیست انگار سینه من جزء اعضای بدن اونه چشمش چسبیده بهم شیر میخواد منم شیر ندارم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

شیرخشک بهش بده. بچه ها بستنی دوست دارن زیاد بده بهش. سرلاک‌. توی شیربرنجش بادام و گردو و پسته رنده ریز بزن.کباب کوبیده بچه ها دوست دارن زیاد واسش بپز تو ماهیتابه هم راحت درست میشه.توی برنجش کره محلی بزن زیاد.خامه بهش بده.

خواهر زاده منم خیلی وزنش کم بود

خانه بهداشت بهش گفته بود علاوه بر شربت های تقویتی،مرتب سیب زمینی سرخ شده درست کنه و  بده بچه،بخوره

خواهر منم روزی دو سه بار سیب زمینی سرخ شده با روغن کنجد میداد وزنش خوب شد و اشتهاشم ،برگشت

دقیقا اینم همینه انگار سینه اینه نه من 

بچه من خیلی بد خوابم هست خوابش حسابی بهم ریخته

شما ساعت چند میخوابونیش

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
پس از شیر بگیرمش 

کم کم از شیر بگیرش مثلا ی وعده ک باید شیر بخوره بهش فرنی بده یکمم شکر بهش بزن ک خوشمزه بشه چون میگی بد غذاس یا عسل بهش بزن یا شیره خرما ک ببین با کدوم خوشمزه تر میشه همون رو بزن 

لطفا من رو لایک کنید بعدابیام بخونم.بچه من۲۸ماهشه .ده کیلوونیم هست.وزنش خیلی کمه

دکتر پسر من برای قدش  قطره اد خارجی و کلسیم نوشته و امپول کلسیم و اهن دوز بالا برای استها شربت هیپروسپتامین و دستور غذایش حلیم عدسی شیر برنج شیر موز و بستنیه گفت به همه غذاهس کره بزن و پودر پسته و ماست روز دو پیاله با مخلوت پودر جوانه گندم اما این نمیخوره اصلا باید صبر کنم ببینم شربت اشتها اورش کی تاثیر میزاره

بچه من خیلی بد خوابم هست خوابش حسابی بهم ریخته شما ساعت چند میخوابونیش

الان بخاطر شربت هیپروسپتامین که استها اور و خواب اوره شبا ساعت ۱۰میخوبه ساعت ۷بیدار میشه ولی در کل قبلنا بد خواب بود تا ۱۲شب بیدار بود