الینا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 196 عنوان عادت ماهانه 97 بازدید | 3 پست خانم ها من واسه درمان تنبلی تخمدان قرص ضد بارداری دکتر بهم داد گفت ده تاشو بخور بعد قطع کن پریود بشی شبی یه دونه گفت یه شب نخوری فرداش میشی ولی من مرتب خوردم شش تا دیشبم خوردم ولی امروز پریود شدم 😐 کسی اینجوری شده 1402/02/30 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namjoonam عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2684 اره اتفاقا به منم داده بود بخاطر بی نظمی کلا بدرد نمیخوره قرصه نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخمهاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
الینا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 196 اره اتفاقا به منم داده بود بخاطر بی نظمی کلا بدرد نمیخوره قرصه عه آره واسه منم خیلی نامرتب بود قرص متفورمین هم داده قندم بالا بود
namjoonam عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2684 عه آره واسه منم خیلی نامرتب بود قرص متفورمین هم داده قندم بالا بود بدبختی آیه من همش استرس دارم نشم یهو بعد من میخواد شروع شده قبلش درد شدیدددددد میگیره بعد چند ساعت شروع میشه نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخمهاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .