2777
2789
عنوان

نگرانم 🥺

224 بازدید | 12 پست

میشه ی صلوات برا برادرزاده ام بفرستین جواب سی تی اسکن اش خوب باشه همش 18ماهشه خواهش میکنم شما دلتون پاکه 🥺❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سه تا صلوات و یه حمد خوندم

ممنونم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
۵ صلوات یه ایت الکرسی خوندم عزیزم ایشالا چیزی نیس

ممنونم واقعا 🥺❤️

فرستادم خدا بزرگه

چرا چیشده اگر دوس داشتی بگو

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خدا شفا بده عزیزم  ۱۰۰تا صلوات فرستادم

ممنونم ❤️

فرستادم خدا بزرگه چرا چیشده اگر دوس داشتی بگو

ب اندازه دور سرش شک کردن هر چند متخصص هم گفته عادیه اما خوب استرس دارم

ب اندازه دور سرش شک کردن هر چند متخصص هم گفته عادیه اما خوب استرس دارم

انشالله هیچی الهی امین

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
انشالله هیچی الهی امین

ممنونم 🥺❤️