سلام من ۶ هفته و ۶ روزمه سنوگرافی رفتم ساک حاملگی و همه چی خوب بود فقط قلب بچه هنوز تشکیل نشده دکتر گفت تو هفته ۷ احتمالا تشکیل میشه کسی میتونه راهنماییم کنه ؟؟خیلی استرس دارم
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
من ۶هفته و ۴ روز رفتم تشکیل شده بودم هفته ۷ حتما تشکیل شده
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من ۶هفته و ۴ روز رفتم تشکیل شده بودم هفته ۷ حتما تشکیل شده
آره دکتر میگفت بعضیا تو هفته ۶ تشکیل میشه
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
اره هفته ۷ تا ۸ باید بری من. ۷ هفته و دوروزمه فردا میرم سونو واسه ضربان قلبش😍😍😍
انشالا سالم و سلامت دنیا بیاد نی نیت عزیزم 😍
آره بابا من دیدم 9 هفتگی قلب تشکیل شده منم 5 هفته بود یا 6 هفته بود رفتم سونو گفت جنین تشکیل نشده فقط ساک و کیسه زرد تشکیل شده صبر کن 2 هفته بعد رفتم جنین تشکیل شده بود
آره بابا من دیدم 9 هفتگی قلب تشکیل شده منم 5 هفته بود یا 6 هفته بود رفتم سونو گفت جنین تشکیل ن ...
آها خداروشکر واسه منم دعا کن عزیزم قلبش تشکیل بشه