2777
2789
عنوان

نیاز داریم...:)

468 بازدید | 27 پست

نیاز داریم به یک نفر که بپرسد: «بهتری؟» 

و بی‌تعارف بگوییم: «نه! راستش اصلا خوب نیستم.»

نیاز داریم به کسی که از بد بودن حال ما، به نبودن پناه نبرد، که بشود بگویی خوب نیستم و او بماند و بسازد و با حرف‌هایش، امید و انگیزه و لبخند بیاورد. که برایش خودت باشی و برای نگه داشتن و ماندنش نقاب «من خوبم و همه چیز رو به راه است» نزنی.

نیاز داریم به یک نفر که رفیق باشد، نه دوست! که«دوست» یار شادی و آسانی‌ست و  «رفیق» شریک غم‌ها و لبخندها...

که فرق است میان رفیق و دوست و ما این‌روزها دلمان رفیق می‌خواهد، نه دوست!

من خودم که حقیقتا به یه همچین رفیقی نیاز دارم واقعا این روزا حالم خیلی بده:)💔

بهتری؟

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه! راستش اصلا خوب نیستم:)

بگو خودتو خالی کن هر چیزی ک شده

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
نه! راستش اصلا خوب نیستم:)

دنيا قشنگ نيست 

بارون قشنگ نيست

اشكام ميريزه دست خودم نيست...

اهنگيه كه الان گوش ميدم💔

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

و منی ک الان یه هفتس دلم بدجور از عالم و ادم گرفته حوصله ندارم دلم میخواد تنها باشم و در همین حال از تنهایی خستمه خوابم میاد اما دوست ندارم بخوابم حتی حوصله ی تفریح رو هم ندارم نمیدونم چ میخوام یا چکار کنم چون همش بی حالم و افسرده حتی یه هفتس ک‌حتی حوصله شوهرمم ندارم و منی ک روزی چندبار موهام رو شونه میکردم و همش جلو آیینم الان چند روزه موهام رو شونه نکردم💔

و منی ک الان یه هفتس دلم بدجور از عالم و ادم گرفته حوصله ندارم دلم میخواد تنها باشم و در همین حال از ...

اتفاق بدی برات افتاده خدایی نکرده؟ 

یا یه روز اوقات فراغتت رو برو بیرون دور بزن 

اگه رفیق داری با رفیقات برو بیرون باهاشون درد و دل کن 

تا میتونی گریه کن خودتو خالی کن