2777
2789
عنوان

نیاز داریم...:)

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 27 پست
این اهنگه دقیقا داره حال منو میگه:))))💔

خيلى قشنگه منم دوس😭💔

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خيلى قشنگه منم دوس😭💔

ولی سعی کنید موقع هایی که حالتون بده فقط به همون چیزی که حالتونو بد کرده فکر کنید و تا میتونید گریه کنید اینطوری هم خودت خالی میشی هم دیگه حالت یه کوچولو بهتر میشه🥲🤍

ولی سعی کنید موقع هایی که حالتون بده فقط به همون چیزی که حالتونو بد کرده فکر کنید و تا میتونید گریه ...

من مينويسم اينطورى اروم ميشم عزيزم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
دخترم دست و صورتش ورم کرده شوهرم میکه نقصیر تو هست بردیش دکتر تا شربت براش نوشته بهش نساخته.. کلا ا ...

عیبی نداره تو به دل نگیر شوهرت عصبی بوده یه چیزی گفته کلا هم این حرفایی که میگه به دل نگیر کلا همه شوهرا همینن الان بابایه منم همینه خیلی الکی الکی گیر میده همه چی رو میندازه تقصیر من😑😂💔

ان شاءالله دخترم خوب بشه از طرف من ببوسش روزشم مبارک باشه👀♥

اتفاق بدی برات افتاده خدایی نکرده؟  یا یه روز اوقات فراغتت رو برو بیرون دور بزن  اگه رفی ...

ن اتفاقی نیفتاده 

اصلا حوصله ی بیرون رو هم ندارم 

دوستام همشون متاهلا و اهل بیرون رفتن نیستن اما امشب شوهرم بزور منو برد بیرون شام خوردیم و رفتیم شهربازی کمی حالم خوب شد تو چی بهتر نشدی؟☺️

ن اتفاقی نیفتاده  اصلا حوصله ی بیرون رو هم ندارم  دوستام همشون متاهلا و اهل بیرون رفتن ن ...

الهی شکر ان شاءالله همیشه حالت خوب باشه عزیزم♥

نه عزیزم من دو هفته ای میشه مامانمو ندیدم حالم خیلی بده بهتر که نشدم هیچ بدتر هم شدم:)💔