2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41938 بازدید | 6304 پست

خانواده پدری من اهل یکی از روستاهای نزدیک تبریزن. از پدر پدربزرگم خیلی زیاد زمین به ارث موند.

عموزاده های بابامینا همه رو یکجا فروختن زدن تو کار طلا. تو بهترین و معروفترین گذر طلای تبریز یه مغازه ۲ دهنه خریدن. ۴ تا برادر همونجا مشغول شدن. این اتفاق برای حدود سال ۷۵ ایناس. چقدر اونا ماشالله پیشرفت کردن. اولش ۳تایی تو یه خونه بودن، بعد تک تک خونه عالی خریدن.

تک تک ماشین عالی

تک تک مغازه و...

پسر یکیشون چن سال قبل یه عالمه شمش رو هم چیده بود، از خودش در کنار شمشا عکس استوری کرد😂

اما عموهای بزرگم که خیلی از بابامینا بزرگتر بودن، گفتن نه ما ملک نمیفروشیم🙄 ملک از ۷۵ تا حدود ۹۰ راکد شد تو اون روستا. اون زمینا تازه الان دارن قیمت پیدا میکنن ولی چه فایده! عموهای من همشون کارمند و مستمری بگیر! تازه بدون هیچ فکر اقتصادی!

تا تقی به توقی میخوره عموهام عمه هام میرن یه قطعه زمین میفروشن کارشون راه میافته😐

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

از نظر پدر شوهرم ما اصلا اونجور نبودیم که اونا میخواستن  رفیق باز بودیم دایم سفر میرفتیم و مهم ...

آره دقیقا ای کاش پدرشوهرت ادامه شو میگف که آقاحان ماشینو بفروش بعدش چیکار کن♥️

دقیقا یجوری بوده

به قول شما اون فامیل در کنار کلی سرمایه ماکسیما داشته😂

ولی شاید همون ماشینا سکوی پرتاب شما میشدن.

اابته ما حساب کردیم دیدیم رشد ملک بیشتر از ماشین بوده.

باز خداروشکر تو برهه خوبی خونه خریدین😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از نظر خیلیا شما الانم از نقطه امنتون فراتر هستین.  ولی وقتی میتونین بهتر باشین چرا که نه😍 ...

ببین همین اشتباهات هست که ادمو قوی میکنه من الان نمیذارم اشتباه هایی که کردم بچه ام بکنه خدا عمر و سلامتی بده راه و قشنگ بهش نشون میدم 

شما هم هزار ماشالله عالی بودین اینو در نظر داشته باش دو قلو داشتین و خیلی پر هزینه

ولی واقعا باغ و نفروشید حیفه 

یادمه گفته بودی که نزدیک بهتون هست

مطمئن باش چند وقت دیگه وارد بافت شهری میشه و کلی سود میکنید و امتیاز های برق و اینا میگیره 

ایشالا همین پلن مالی که داری با همین فرمون برو جلو خونه هم اوکی میشه 

فقط میگی چرا از مستاجری ناراحتی ؟ 

من تو دو تا خونه مستاجر بودم اصلا برام سخت نبود 

شما الان از رو جبر زمانه مستاجری از ناچاری و نداری که نیست 

هم خونه تبریز هست هم باغ 

به اینا فکر کنی دلت روشن میشه 

من موقع اپتیما با اینکه واقعا خوش میگذشت بهم 

ته دلم میگفتم همین ماشبن اگه پی کی یا پراید بود ولی تو خونه خودم پارکش میکردم لذت بیشتری داشت برام 

ولی همسر جان از موضع خودش  پایین نمیومد 

واقعا عالیه طلافروشی لول و کلاس کاریشم که دیگه خودت میدونی مخصوصا اینکه ازون شغلاس که برای بچه ها ...

ایشالله اره به بچه هام فکر میکنم اگه یه درصد از تحصیل به نقطه ای که میخواستن نرسیدند 

مغازه داریم ولی رهن و اجاره هست البته مغازه نیست گاراژ ماننده  

همسرم خودش لوازم یدکی داره البته چون تو برق ماشبن هم سر رشته داره چند تا دستگاه آورده و یه شاگرد گذاشته که کار شارژ کولر انجام میده  

صافکارو مکانیک هم آورده که اونا رو درصدی حقوق میده 

با چند تا ارگان هم قرار داد داره سرویس های دوره ای انجام میدن 

من خیلی تشویق اش میکنم که پیگیره کنه و نمایندگی بگیریم 

ولی زیاد مشتاق نیست میگه دست تنهام اگه یه برادر یا یه مرد نزدیک که بهش اعتماد میکردم بود کنارم می‌شد ولی نمایندگی گرفتن و زدن هم خیلی تلاش میخاد هم باید کل اجمعین دارایی مون و بذاریم 

ببین همین اشتباهات هست که ادمو قوی میکنه من الان نمیذارم اشتباه هایی که کردم بچه ام بکنه خدا عمر و س ...

دقیقا همین اشتباها تلنگره برامون. بالاخره درس گرفتن تلخیای خودشم داره.

انشالله بچه هامون سالم و صالح بزرگ بشن و دیگه تجربه های مارو تجربه نکنن♥️

در مورد اینکه چرا از مستاجری معذبم؛

الان صاحبخونمون خیلی خیلی آدمای شریفی هستن.یه ساختمون ۳طبقه اس. طبقه اول و سوم دست مستاجره. که ما طبقه سومیم. خود صاحبخونه طبقه وسط🤦‍♀️ نمیدونی روزی چند بااااااار من به بچه هام میگم ندویین! نپرین! بالاخره بچه ان، ۵ ۶ سالشونه. یهو میرن از رو مبل زرتی میپرن پایین😔 تا حالا بنده های خدا شکایت نکردن. من هربار دیدمشون عذرخواهی کردم بابت سروصدا لطف داشتن میگن اشکال نداره. راحت باشین.

ولی همش نگرانم بالاخره اونام صبرشون لبریز بشه بگن بفرمایین.

اونوقت با ۳تا بچه هم جای دیگه به ما سخت خونه میدن هم اسباب کشی سختمه. پارسال تو‌اوج ویار حاملگی اینجا اسباب کشی کردیم.

وسایلم بعضیاش ضربه دیده.

بعدبچه هام‌ ناراحتن. هربار میگم ندویین، میگن پس ما کجا بدوییم؟ اصلن ما این خونه رو دوست نداریم. براشون قلبم تیر میکشه.

ازونطرف نمیتونم خونه رو باب میلم بچینم، هزینه کنم، دوست دارم خونه خودم باشه بتونم با سلیقه خودم بچینم توش زندگی کنم.

الان بچه هامون تخت دارن ولی خودمون نه. من موقع جهاز به بابام گفتن به جای بخشی از جهیزیه پولشو بده خونه خریدیم. بعدشم همسرم میگه تا نرفتیم خونه خودمون تخت نمیخریم. جابه جا و بازکردن و وصل کردن همین تخت بچه ها کم اذیت نیس.

خلاصه اینجوری...

ایشالله اره به بچه هام فکر میکنم اگه یه درصد از تحصیل به نقطه ای که میخواستن نرسیدند  مغازه دا ...

کار همسرتون در عین اینکه ماشالله ازون شغلای پردرآمده ولی واقعن سختیای خودشم داره.

کارشون مردانه اس وگرنه خودت کمکش میکردی😂

لوازم یدکی و خدمات متفرقه عالیه😍

حالا شما باز روحیه بده، راههای جدید و سریع و راحت نشونش بده انشالله باانگیزه تر ادامه میده😍

خانواده پدری من اهل یکی از روستاهای نزدیک تبریزن. از پدر پدربزرگم خیلی زیاد زمین به ارث موند. عموزا ...

آفرین بهشون فکر اقتصادی خیلییییی مهمه خیلیییییی

بابای منم خیلی ارث بهش رسیده تو یه روستای پدری شون 

ولی به قول شما همه همین طوری نگه داشتن 

پارسال من مجبورشون کردم اومدن مشهد خونه خریدن ۲ تومن الان همون خونه شده ۴ تومن 

پارسال میخواستن خونه ارزون تر بخرن گفتم بدین رهن 

ریسک نمیکردن گفتم بدین شما من قول شرف میدم تا سال دیگه بتونید از رهن در بیارید     الان تقریبا پولش جمع شده 

از رهن در بیارن راحت ماهی ۱۰ تومن اجاره اش هست 

حالا مامانم بهتر بشه باید بشینم مفصل صحبت کنم 

اونام سن و سالشون دیگه بالا رفته وقته استراحت شون هست 

هنوز سخت کار میکنن 

اگه راضی بشن یکم از زمین ها رو بفروشن یه خونه دیگه اینجا بخرن 

اجازه بگیرن کار نکنن 

مامانمم دو سه ساله کارگاه شیرینی پزی زده و کارش خیلی گرفته 

امسال خیلی خیلی فروششون خوب بود و به همون نسبت فشار کاری بالا بود خیلییییی خسته شد میگم شاید ضعف بدنی آورده که الان انقد ضعیف شده و سرگیجه داره 

چند روز پیش با خواهرم صحبت میکردم گفت مامان بهتر بشه 

میرم یکی دو تا میام براشون که دیگه یکم به فکر خودشون باشن تا کی انقد کار کار کار 

ما سه تا خواهریم منو و دومی که ازدواج کردیم و خدا رو شکر شوهر امون دستشون به دهن شون میرسه 

خواهر کوچیکه هم همین الان اندازه جهاز و مخارج دانشگاه پس انداز کردن 

چرا انقد فشار به خودشون میارن 

آره دقیقا ای کاش پدرشوهرت ادامه شو میگف که آقاحان ماشینو بفروش بعدش چیکار کن♥️ دقیقا یجوری بوده به ...

شانس مون همین بود تو‌ اوایل گرونی ها خونه خریدیم 

خدا رو شکر خونه هم خونه خوبیه 

هم منطقه خوبیه متراژ ۹۵ متره هم خیلی شیک بازسازی کردیم 

ولی آدمی زیاده خواهه 

آفرین بهشون فکر اقتصادی خیلییییی مهمه خیلیییییی بابای منم خیلی ارث بهش رسیده تو یه روستای پدری شون& ...

آفرین واقعا

چه خوب که براشون سرمایه گذاری کردی♥️

و چه خوب که خانواده ات پذیرفتن.

من هر چقدررر به بابام میگم مبخنده، میگه توام انقدر برای پولدار شدن عجله نکن. منظورش اینه به اندازه کافی برای شمام میمونه به خودتون سخت نگیر😔 ولی من میخوام خودشون بهترینارو تجربه کنن.

خدا قوتشون بده

بله عزیزم بنظر منم از فشار کاری بالا بوده. من نمیدونستم انقدر تخت فشار کاری قرار داشتن.

ولی خیلی خوشم اومد از مامانتون😍😍

ایده شیرینی پزی از کجا اومد؟ خودشونم پخت میکنن؟

شانس مون همین بود تو‌ اوایل گرونی ها خونه خریدیم  خدا رو شکر خونه هم خونه خوبیه  هم منطق ...

واقعا خیلی شانس آوردین😍😍

خدارو هزار مرتبه شکر که تو خونه خودتون نشستین

نعمت خیلی بزرگیه هااا♥️

اشکال نداره

آدم باید پویا باشه😍

دقیقا همین اشتباها تلنگره برامون. بالاخره درس گرفتن تلخیای خودشم داره. انشالله بچه هامون سالم و صال ...

ببین برا خونه حتما حتما دفعه بعد که اجاره کردین رو پیلوت بگیر 

طبقه اول که زیرش خالی باشه 

حتی ایشالله بخرین حتما طبقه اول باشه 

من یکی از معیار هم همین بود که حتما طبقه بالای پیلوت باشه 

مستاجر هم بودیم خونه دومی که بچه داشتیم طبقه اول بود 

از این لحاظ حتی یکبار نگفتم ندو ندو 

صاحب خونه هم که باشین اگه اول نباشید باید رعایت کنید پس از این بابت نگران نباش و به فکر حلش باش 

بقیه هم سعی کن بیشتر از مسیر لذت ببرین ❤️ برنامه های مالی تو درست بچین و برو جلو ایشالله به خونه هم میرسید 

هر وقت تونستید بخرید با هر متراژی و هر منطقه 

سخت بود بچه ها کوچیک بودند برو رهن یه خونه بزرگ طبقه اول 😉

راستی منم تخت مو فروختم دو تا اتاق خواب داریم یکیو سرویس خواب پسرمو گذاشتم و واسه فقط خواب و درس خوندن 

یکیو اتاق بازی بچه ها کردم ( اتاق خودمون و ) 

الان خودمون تو هال جا پهن میکنیم میخوابیم 

تا ایشالله خدا سر فرصت یه سه خوابه بزرگ بده 😉😉

کلوزت روم و لاندری هم داشته باشه لطفا😂تراس هم بزرگ باشه 🙃🙃

ببین برا خونه حتما حتما دفعه بعد که اجاره کردین رو پیلوت بگیر  طبقه اول که زیرش خالی باشه  ...

نبود عزیزم خیلی گشتم

حتی حاضر بودم ویلایی بگیرم اجاره بالا بدم ولی نبود.

اینجا چدن شهر توریستیه، مردم خونه های اضافه رو روزانه اجاره میدن. بیشتر براشون میصرفه. خونه برای مستاجر بشدت کمه.

اینام خدا خیرشون بده هم خونشون خوب و دلبازه هم مناسب حساب کردن.

ولی برای خرید حتما خونه روی پیلوت میخرم انشالله😍♥️

چرا که نه عزیزم😍😍 انشالله به زودی ۳خوابه هم میخرین😍😍

شوتینگم داشته باشه لطفا

و آسانسور خودرو😂