2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41937 بازدید | 6304 پست
یاخدااااا....دراین حد.....😁😁😁

بخداشبیه منه  من حافظه کوتامدتم چندوقتیه خراب شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه خوب همینکه خیرش به جاری میرسه یعنی آدم خوبیه خدا برای هم حفظتون کنه♥️

ممنون انشالله چندتاازخواباش نصیبت بشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزونترین ماشین کوییک هست؟ باید ارزونترین و بزنم چون میترسم افزایش بخوره قیمت ها نتونم جور کنم

اره

چن سالشه؟ بچه کوچیکم داره؟

بچه کوچکش ۵سالشه  خودشم ۳۹ساله هست 

من برم شام بکشم

ماجراهای ماشین های ما با این حرف بابام بعد عقد شروع شد که گفتن  سوار موتور نمیشی ها 😢😢😢( شوهرم یه موتور ترل داشت ) و همین حرف باعث شد شوهرم همه تلاشش و بکنه و اولین ماشینمون و خرید یه ۲۰۶ نقره ای تمام رنگ 😍 چقد دوستش داشتم 

بعدش دیگه افتادیم تو گود ماشین هی پشت سر هم ماشین عوض میکردیم به ترتیب یه ۲۰۶ دلفینی بعد دوباره یه ۲۰۶ دلفینی صفر خریدیم بعد اونم کل پس انداز مون و ماشین و دادیم یه ماکسیما خریدیم و چقد تو چش بود ولی خیلی دوران خوبی بود کلی مسافرت باهاش رفتیم 

سن هامون و هم کم بود هنوز عقد بودیم ولی کیف میداد ماشین خوب سوار شدن 

اونو نزدیک عروسی فروختیم دادیم پول پیش خونه ( هیچ بزرگ‌تر آگاهی  نداشتیم ما رو راهنمایی کنه 😭و الا با پول همون ماشین ( سال ۸۹ ماشین و ۳۰ فروختیم ) و طلاهای من و اندکی وام راحت می‌شد خونه ای که رهن کرده بودیم و بخریم 

از مابقی پول ماشین یه ۴۰۵ خریدیم 

دیگه چون به زندگی افتاده بودیم پس انداز سخت تر شده بود 

دوباره کم کم ماشین و ارتقا دادیم زانتبا خریدیم 

بعد زانتبا یکی دو سال داشتیم فروختیم یکم منم طلا گذاشتم یه اپتیما آخرین مدل خریدیم و یکسال دستمون بود که واقعا کیف کردیم باهاش ،کلی سفر و دور دور رفتیم ،پدر شوهرم خیلی میگفت بفروشین و نگه ندارید 

ما  هم طی یه حرکت انتخاری با یه سوناتا عوض کردیم بیست میلیون دستمون و گرفت سال ۹۵ رفتیم یک مسافرت یک ماهه تایلند همه اش و اونجا خرج کردیم 😂😂😂😂 بعنی در این حد تباه بودیم فقط به فکر عشق و حال بودیم دریغ از ذره ای آینده نگری  

هر چند الان شوهرم میگه اصلا پشیمون نیستم ولی من وقتی یادم میاد که تو سال ۹۵ ماشبن ۱۰۰ تومانی داشتیم و خونه که توش بودیم ( دومین خونه ) نهایتا ۲۵۰ بود ( متراژ ۹۵ نوساز تو منطقه خیلی خوب ) دلم میخاد آتیش بگیرم که چراااااا من انقد به همسرم اعتماد میکردم و خودم وارد عمل نمیشدم 

خلاصه سفر برگشتیم و سوناتا بود اونم ماشین خوبی بود ولی اصلا ریز پای اپتیما رو نداشت  بعد چند وقت سه دونگ یه مغازه خریدیم ( همینی که الان میخایم بفروشیم )  و باز با مابقی پول یه یاریس خریدم و اونم خوب بود کوچیک بود ولی ماشبن تویتا بود و فنی عالی 

در نهایت یاریس و فروختیم دو تا ۲۰۶ خریدیم یکی واسه من یکی واسه همسر 

و موقع خرید خونه جفت ماشبن ها رو دادیم سال ۹۷ خونه الان و خریدیم 

از سال ۹۷ تا پارسال خیلی رو ماشبن مانور ندادیم دیگه 

بعد خرید خونه مون انگار بزرگ شدیم عاقل تر شدیم و علاقه به ملک بیشتر شد 

همسرم یه زانتبا خرید برا منم یه ۲۰۶ 

یه آپارتمان پیش فروش خریدیم که هنوز تحویل ندادن 

یه زمین باغی که ۲۰ کیلومتری شهرمون هست و هنوز بهش دست نزدیم 

پارسال هم که همسر زانتیا رو فروخت و با پس انذاز نصف یک خونه با خواهرم خریدیم و 

بعد ۲۰۶ که دست من بود با ایکس ۳۳ عوض کردیم 

الانم همه تلاشمون و بکنیم یه مغازه بگیرم که ایشالله اگه بشه تو آینده طلا فروشی بزتیم  مغازه حدودا ۳/۵ قیمت اش هست 

مغازه مون سه دونگش میشه یک تومن 

بقیه اش هم دائم دارم برنامه میریزم چه طور بهش برسم 

بعد مغازه هم تصمیم داریم اون خونه پیش فروش و خونه خودمون و بفروشیم و یه واحد خوب بخریم 

و بعد اگه عمری بود دیگه وقت بذاریم واسه ماشبن خوب 

@ازسارابپرس    

ممنونم

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ماجراهای ماشین های ما با این حرف بابام بعد عقد شروع شد که گفتن  سوار موتور نمیشی ها 😢😢😢( شوه ...

در کل از کیفیت زندگی مون راضی هستم 

ولی می‌شد اون نقطه امنی که شاااااید با این تورم چهار سال دیگه بهش برسم و الان اون اونجا می بودم  و دیگه خیلی ذهنم و درگیر پلن های مالی نمیکردم 

همون مثال معروف اریانا جون که میگه یه سال بخور نون و تره یه عمر بخور نون و کره 

ولی خوب تا همین الانم خدا رو شکر خدا بهمون لطف زیادی داشته 

من همیشه شاکرش هستم 

ماجراهای ماشین های ما با این حرف بابام بعد عقد شروع شد که گفتن  سوار موتور نمیشی ها 😢😢😢( شوه ...

عالی بود😍😍

درسته یه جاهایی میشد بهتر عمل کرد ولی در مجموع ماشالله پیشرفتتون عالی بوده.

ولی چقدررررر ماشین عوض کردین😂

ماشالله خیلی خوبه که همسرت ریسک پذیره، همسر من از تغییر گریزانه ها! 

حالا بگو ایده طلافروشی از کجا اومد؟

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

و اینکه پدرشوهرت چرا اصرار داشت اپتیمارو بفروشین؟

چون تو چشم بودین؟

قشنگ یادمه حوالی ۹۰  ماکسیما آقایییی بود برا خودش😍

همه محوش میشدن

عالی بود😍😍 درسته یه جاهایی میشد بهتر عمل کرد ولی در مجموع ماشالله پیشرفتتون عالی بوده. ولی چقدرر ...

مرسی عزیزم 

خیلیییی می‌شد بهتر عمل کرد 

ببین من یه زمانی به همسرم ایمان مطلق داشتم میگفتم بگه ماست سیاهه باور میکردم درست میگه شایدم دلیلش بوده که خودمو باور نداشتم 

الان میگم اگه من الانم تو گذشته بودم چه ها که نمیکردم 

حالا گذشته گذشت دیگه 

و ایده طلافروشی رو خود همسرم داد از نظرش شغل با لول بالایی هست 

کلا دنبال یک کسب و کار بودیم ولی دوست داشتیم پر بیایم جلو 

یعنی مغازه از خودمون باشه سرمایه خوبی هم داشته باشیم 

منم بچه ها یکم از آب و گل در بیان بتونم کمک کنم 

مثلا من میگفتم یه مزون شیک بزنیم واسه من 

یا نمایشگاه ماشین واسه همسر 

ولی پیشنهاد طلافروشی و که داد من واقعا پسندیدم 

هر چند آوین تو پیج هزینه ها میگفت استرس داره 

ولی خوب هیچ کاری بدون استرس نیست  

در کل از کیفیت زندگی مون راضی هستم  ولی می‌شد اون نقطه امنی که شاااااید با این تورم چهار سال د ...

از نظر خیلیا شما الانم از نقطه امنتون فراتر هستین. 

ولی وقتی میتونین بهتر باشین چرا که نه😍

ما هم ۳سال پیش که از تبریز اومدیم اینجا، اگه همون موقع به جای رهن خونه خریده بودیم الان تو نقطه امن بودیم. 

ما هر دو مقصر بودیم. ما چون بعد از خرید خونه تبریز یه ۲سال بشدت تحت فشار مالی بودیم (از تولد تا ۲سالگی دوقلوهامون که خیلی ام پرخرج بودن). اون فشارا مارو محتاط کرده بود. دیگه تو فکر سرمایه گذاری نبودیم. فقط میخواستیم منم استخدام بشم و زندگی کنیم. 

ازونطرف تو فامیل همسرم، مردا نهایت حول حوش ۵۰ سالگی خونه دار شدن. همسرم ازینکه تو ۳۰ سالگی خونه خریده بود هم خیلی تو چشم اومد، هم خودش مغرور شد و فکر میکرد این دیگه ته سرمایه گذاریه🙄

۳ ۴ ماه اولی که ما اومدیم اینجا، یهو ملک خیلی بالا کشید. سال ۹۹. دیگه همسرمو مجبور کردم باغو خریدیم. خداروشجر اون رشدش خوب بود ولی همسرم دلش نیس بفروشیم. 

حالام مستاجری خیلی اذیتم. دیگه همه تلاشم اینه اینجا یه خونه بخریم

مرسی عزیزم  خیلیییی می‌شد بهتر عمل کرد  ببین من یه زمانی به همسرم ایمان مطلق داشتم میگفت ...

واقعا عالیه طلافروشی

لول و کلاس کاریشم که دیگه خودت میدونی

مخصوصا اینکه ازون شغلاس که برای بچه ها هم ادامه دار میشه😍

انشالله که بهش میرسین♥️

من از پیاماتون فکر میکردم شما یه مغازه دیگه از خودتون دارین که همسرتون اونجا مشغولن.

یه خاطره از فامیلمون که طلافروش شدن تعریف میکنم تو پیام بعدیم.

و اینکه پدرشوهرت چرا اصرار داشت اپتیمارو بفروشین؟ چون تو چشم بودین؟ قشنگ یادمه حوالی ۹۰  م ...

از نظر پدر شوهرم ما اصلا اونجور نبودیم که اونا میخواستن 

رفیق باز بودیم دایم سفر میرفتیم و مهم تربتش خونه نداشتیم مستاجر بودیم 

بنده خدا شاید میخواستن ما رو راهنمایی کنن ولی واضح نمیگفتند 

شوهر من و خودم البته عاشق پدر شوهرم هستیم اگه یبار بهمون پدرانه میگفتن بابا ماشبن و بفروشین و خانومت طلاهاشو بفروشه خونه بخرید ما گوش میکردیم ولی همه اش غر میزدن نخرید این ماشبن ها رو 

شایدم بنده خدا از تو چشم شدن میترسیدن چون دور و وری ها معمولی بودن البته ما هم معمولی بودیم دارایی مون همون ماشین بود 

ماکسیما رو که داشتیم من ۲۰ سالم بود همسرم ۲۶

نگم برات 🥰🥰

بعد تو فامیل فقط یکی ماکسیما داشت که سن اش زیاد بود و وضعش خیلی خوب بود  

خوب خدایی یه جوری بود دیگه واسه بعضی ها اوکیه این چیزا چون همه 

دور بر ما ماشین باز نیستن همه کلک ها ملک دارن 

طرز فکر بقیه این بود ما الان خونه مون اوکیه 

پس انداز مون اوکیه 

پول اضافه مون و اومدیم ماشبن خریدم 

در صورتی که اصل قضیه اصلا این خبرا نبود 😂😂