2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41823 بازدید | 6304 پست
یه فکر اقتصادی کردم پولای مامانمو بگیرم بزارم برام امتیاز جمع بشه😂😂چون خودم فعلا نا موجودی.. البت ...

بستگی به رابطتون داره

اینکه مطمئن باشن سرماه مرتب یودو براشون واریز میکنین.

ولی آخه تو این دوره زمونه آدم از پدر و مادرش کمک نخواد از کی بخواد؟

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

وای خیلی خوبه واقعا دلم خواست🤭 حالا مثل همین یدونه دارم دهنمو سرویس کرده،،،چون منم دور برم بچه کوچ ...

پسر من زیاد اذیت کن نبوده تا حالا

ولی دقیقا منم مثل تو اصلا هیچ تصوری از سختیاش نداشتم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم همچنین بچه های خودت 🥰 خودمم دوست داشتم ولی دیگه واقعا باید تو همون روزا زایمان میکردم.. ...

ولی خوبیش اینه هیچچچچچ کس تولد پسرتو یادش نمیره😂

ولی خوبیش اینه هیچچچچچ کس تولد پسرتو یادش نمیره😂

خخخ اره شاید

ولی از اون تاریخاس هرکی بشنوه در مورد چون و چراش سوال میکنه 🤣🤣

اولین سوال از خودم اینه که سزارین بودی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی به رابطتون داره اینکه مطمئن باشن سرماه مرتب یودو براشون واریز میکنین. ولی آخه تو این دوره ...

از اون بابت که من خیلی حساسم حتما واریز میشه،،تا حالا هم واقعا خیلی کمکمون کردن،قرض دادن وام گرفتیم پس بذیم،یا قرض دادن بعد چندماه جور کردیم دادیم،،بخاطر همینا دیگه زیاد روم نمیشه

وای خیلی خوبه واقعا دلم خواست🤭 حالا مثل همین یدونه دارم دهنمو سرویس کرده،،،چون منم دور برم بچه کوچ ...

دقیقا منم با پیش زمینه های شما بودم که خدا بهم دوقلو داد. یکی ریفلاکسی یکی کولیکی

من بی تجربه

خیلی بلاها سرم اومد

خیلی سخت بود

ولی خوبیش اینه گذشت😍

پسر من زیاد اذیت کن نبوده تا حالا ولی دقیقا منم مثل تو اصلا هیچ تصوری از سختیاش نداشتم

خداروشکر،،ببین من الانم اذیت میکنه خیلی تنهاس،،بچه اجتماعیه همش دوست داره بره بیرون،همش دوست داره یکی باشه باهاش بازی کنه،خودمم کمو بیش بازی میکنم باهاش ولی دیگه از من خسته شده🙄

خداروشکر،،ببین من الانم اذیت میکنه خیلی تنهاس،،بچه اجتماعیه همش دوست داره بره بیرون،همش دوست داره یک ...

اره اینجور اذیتا که همیشه هست

پسر منم شیطونه و دوست داره همش بره بیرون و تو جمع و ‌....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم با پیش زمینه های شما بودم که خدا بهم دوقلو داد. یکی ریفلاکسی یکی کولیکی من بی تجربه خیلی ...

وای ببین اگه برای من همون اولی دوقلو میشد قطعا من میمردم،دور از جووووون شما،،چون من انقدر حساسم،،،همینم بعضی شبا مثلا سه شب بیدار میشدمن گیج خواب، وای مینشستم گریه میکردم میزدم تو سر خودم😂

خخخ اره شاید ولی از اون تاریخاس هرکی بشنوه در مورد چون و چراش سوال میکنه 🤣🤣 اولین سوال از خودم ا ...

آره راست میگی😂😂😂

حالا منم که گفتم تاریخ تولد هر سه تا بچه هام یکیه. همه همون سوالارو ازم میکنن.

یبار قرار بود اسکن شناسنامه بچه هارو بفرستم برای رییسم. فرستادم دیدم زنگ زد. فکر کرده بود تاریخ تولد نی نی سوم اشتباه ثبت شده😂

خدا میدونه چه فکرای بدی نمیکنن😂

اره اینجور اذیتا که همیشه هست پسر منم شیطونه و دوست داره همش بره بیرون و تو جمع و ‌....

یهویی دلم برای چهارده ماهگی پسرم تنگ شد🥺گردالو بود و اولین قدماشو چهاردماهگی برداشت من انقدر ذوقیدم

از اون بابت که من خیلی حساسم حتما واریز میشه،،تا حالا هم واقعا خیلی کمکمون کردن،قرض دادن وام گرفتیم ...

انشالله خودت خرد خرد پول دستت میاد سپرده میکنی