2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41822 بازدید | 6304 پست
یه فکر اقتصادی کردم پولای مامانمو بگیرم بزارم برام امتیاز جمع بشه😂😂چون خودم فعلا نا موجودی.. البت ...

عزیزم دقیق نمیدونم ولی فکر نکنم سود بده 

یا مثلا اگه سپرده کنی و سود بگیری دیگه بهش معدل تعلق نمیگیره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دقیق نمیدونم ولی فکر نکنم سود بده  یا مثلا اگه سپرده کنی و سود بگیری دیگه بهش معدل تعلق ...

نه منظورم بود مامانم یه پولی دارن تو حسابشون که سود میگیره،،،گفتم من این پولو بگیرم بزارم بانک مهر برام امتیاز وام بشه،بعد از اون ور سود مامانم رو هرمبلغی هست خودم براشون واریز کنم،،،البته الان یهویی به ذهنم رسید اینجا گفتم ،فکرنکنم روم بشه به مامانم بگم🤭

چه قشنگ 🌷 خوشبخت بشه ایشالله  همینجوری رند شد یا خودت خواستی ؟؟ من ۴/۴ /۱۴۰۰ زده بود تاریخمو ...

مرسی عزیزم همچنین بچه های خودت 🥰

خودمم دوست داشتم ولی دیگه واقعا باید تو همون روزا زایمان میکردم... خب ۳/۲۵ چند هفته بودی سز شدی؟

منم سز شدم کاملا سروقت نه زود نه دیر

۳۹ هفته کامل بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منظورم بود مامانم یه پولی دارن تو حسابشون که سود میگیره،،،گفتم من این پولو بگیرم بزارم بانک مهر ب ...

اهان حدس زدما 🤣 نه عزیزم اینجوری دیگه زیاد نمیصرفه

چون معدل برای این واما اروم اروم بالا میره چون کم بهره هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا فعلا به شیرینی هاش فکر میکنم،تصوری از سختی ندارم😂. ایجانم پسرت حسودیش میشه ها🤭فسقل

آره همه از بیرون فقط شیرینیاشو میبینن

که البته شیرینم هس

الان د‌وقلوهای ما همدیگه رو حتی بیشتر از ما دوست دارن. گاهی به رایطه صمیمیشون حسودیم میشه🤦‍♀️

بدون هم هیچیاز گلوشون پایین نمیره. زود اون یکی رو یادش میکنن. انقدر میرن دنبال هم تا بالاخره اون یکی ام بیاد بشینه بخوره😂

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

آره همه از بیرون فقط شیرینیاشو میبینن که البته شیرینم هس الان د‌وقلوهای ما همدیگه رو حتی بیشتر از ...

وای خیلی خوبه واقعا دلم خواست🤭

حالا مثل همین یدونه دارم دهنمو سرویس کرده،،،چون منم دور برم بچه کوچیک نبود اصلا هیچ تصوری از سختی ها بچه کوچیک نداشتم،مثل این همه شب بیداری ،تب کردنش یا الکی گریه کردنها یا رفلاکس یا......هیچی هیچی نمیدونستم،،،بیرون یه بچه میدیدم تو بغل مامانش تر گل ور گل نشسته برام لبخند میزد غش میکردم😀.....بعد که بچم دنیا اومد چنان بلایی سرم اورد از زردیو شیر نخوردنو رفلاکسو کولیک و....

که وقتی میرفتم بیرون بقیه نازش میدادن میخندید ،اونام ذوق میکردن میخواستم بگم گول نخورید ظاهر بین نباشید😂

مرسی عزیزم  همسرم با کشاورزی و ملی و سپه کار میکنه اینا به ما راحت وام میدن با رئیس شعبه هاشون ...

وامای رسالت و مهرایران تو استعلاما مشخص نمیشن😂

ولی بالاخره برای ضامن به همسرت احتیاج پیدا میکنی

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!