2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41822 بازدید | 6304 پست
دقیقا منم تو سال گذشته دندونپزشکی رو مرتب رفتم و در ارم کامپوزیت کردم ولی دکتر زنان از وقتی زایمان ...

خیلی هم عالی عزیزم 

من اول خراب ها رو درست کردم 

امسال چند تا ایمپلنت دارم اونا تموم بشه حتما کامپوزیت میکنم 

واقعا زیباست 

بچه ها رو هم میبرم پسرم ۷ سالشه 

دو هفته پیش رفتیم یه دندون شماره ۶ اش یه پوسیدگی سطحی داشت سریع وقت گرفتم 

همین ها رو نری بعدا باید چند برابر هزینه کرد و چقد از نظر سلامتی بده 

عزیزم شاید توضیح دادی خوب ولی من چون زیاد تو پروسه وام نیستم رد شدم و نخوندم  میشه یه توضیح مخ ...

عزیزم اگه حسابی دارید پس اندازتونو داخلش میزارید یا مثلا کارتخوان دارید

یا اصلا کارتی که مخارج روزمره توش هست

بهاره از بانک مهرایران یا رسالت باشه

که بهش معدل تعلق بگیره واسه وام ۴٪

معدلشو با همراه بانک میشه دید

من در عرض سه چهار روز از طریق همراه بانک درخواست وام زدم و تایید شد مدارکو دادیم بانک یکروزه وامو واریز کرد

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم عالی عزیزم  من اول خراب ها رو درست کردم  امسال چند تا ایمپلنت دارم اونا تموم بشه ...

انشالله بسلامتی

این دندونپزشکی هم من همش به تاخیر مینداختم تا اینکه تو اسفندماه رفتم و پروندش بسته شد

ولی چکاپ و دکتر زنان میخوام برم همش پشت گوش میندازم

بچه کوچیک هم دارم.. حقیقتا حوصله انتظارای طولانی تو مطبارو ندارم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم ام ار ای  سیتی منظورمه،و اینکه اره باید دکتر بنویسه، یکی از بچها نظر خوبی داد ،خودت ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی 🙏

حالا دکتر دو تا قرص داده اینا رو بخوره ایشالله شفا باشه

منم این هفته میخام برم سفر ،برم و بیام حتما میرم همون دکتر مغز و اعصاب که چند سال پیش پدرم و بردیم 

برای بابام هم باید دارو بگیرم چند وقته میخام برم هی امروز فردا کردم 

مشکل مامانمم بهش میگم ببینیم چی میگه 

اگه نظرش به معاینه حضوری سی تی باشه حتما میبرمش 

خودم از همه بهش نزدبکترم  پیله کنم گوش میده 

اره من بودم،که البته خیال واهی میکردم برای اون۴۰۰، چون طبق برنامه هامون ،بانک با ماهماهنگ نشد😂... ...

خیلی خوبه که روحیه همسرت اینجوریه♥️

انشالله واماتونم جور میشه

کلی برنامه هاتون جلو میافته♥️

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

دوقلو داشتن درسته شیرینه ولی خیلی خیلی فوق تصورت سخته مخصوصا اگه‌تنها باشی الان من یه نی نی ۵ماهه ...

والا فعلا به شیرینی هاش فکر میکنم،تصوری از سختی ندارم😂.

ایجانم پسرت حسودیش میشه ها🤭فسقل

عزیزم اگه حسابی دارید پس اندازتونو داخلش میزارید یا مثلا کارتخوان دارید یا اصلا کارتی که مخارج روزم ...

مرسی عزیزم 

همسرم با کشاورزی و ملی و سپه کار میکنه اینا به ما راحت وام میدن با رئیس شعبه هاشون دوسته 

برا همون زیاد پیگیر وام ها نبودم 

الان که پس انداز مخفی مو گذاشتم برا وکالتی حس تهی بودن دارم 

میخام دوباره شروع کنم 

این وام و اگه بتونم بدون اینکه همسر متوجه بشه بردارم خوبه 

ولی بازم فکر نکنم 

چون به اسم منم وام میگیره احتمالا تو استعلام مشخص بشه و صورت خوشی نداشته باشه 

بازم ممنون به خودش بگم ببینم نظرش چیه 

انشاالاه خدا حفظشون کنه واسه همه کسایی که دارن ک تکرار شدنی نیستن.مال من فوت کردن.خواهرم ندارم.انقذر ...

خدارحمتشون کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مرسی عزیزم  همسرم با کشاورزی و ملی و سپه کار میکنه اینا به ما راحت وام میدن با رئیس شعبه هاشون ...

اتفاقا اگه  واسه وکالتی هم تو همین حساب میراشتی بعد مدتی ۴۰-۳۰ میتونستی وام بگیری

خواهش میکنم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خخخ عزیزم حتما اینکارو بکن واقعا یه فکر اقتصادیه خودش

یه فکر اقتصادی کردم پولای مامانمو بگیرم بزارم برام امتیاز جمع بشه😂😂چون خودم فعلا نا موجودی..

البته مامانم گذاشته سود بگیره سودشو بهش میدم هرماه،،ایا زشته بگم بهشون🤨..خودم فکر میکنم زشته