2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41820 بازدید | 6304 پست
عزیزدلم ممنون .نبخدا اصلا دلم نشکست.اتفاقا خوشحال میشم تعریف میکنی.بابای خودمم همینطور بود عزیزم اصل ...

خدابیامرزتشون هلن عزیزم جاشون تو بهشته 🖤

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدابیامرزتشون هلن عزیزم جاشون تو بهشته 🖤

قربونت برم عزیز دلم.ممنونم اره انشاالله .خدا پدرمادرای نازنین شما رو حفظ کنه.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله فرازانه جوون چقد حسی خوبی نسبت بهتون دارم ندیده،تو ذهنم یه زن خیلی قوی هستین    

نظر لطفته عزیزم♥️

والا منم دختر لوسی بودم. زمانه مجبورم کرد قوی بشم💔

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

چکاپ چی منظورته عزیزم؟؟ اگه خون هست که قند و چربی و تیرویید و اینا رو رفتن  ام ار ای و سیتی ا ...

اره عزیزم ام ار ای  سیتی منظورمه،و اینکه اره باید دکتر بنویسه،

یکی از بچها نظر خوبی داد ،خودت از یه دکتر خوب وقت بگیر برو علائم های مامانتو بگو بهشون،بگو‌مامانم ترس دارن و دکتر نمیان ،بگو یه سیتی یا ام ار ای بنویسن براش،،،بعدم از اون طرف کسی که خیلی خیلی به مامانت نزدیکه و حرفشو گوش میده بگو راضیش کنن برن عکسو بگیرن،،انشالله که صحیحو سالمن❤️

عزیزم پیش دبستانی زیاد سخت نیست،دخترم پیش بود ،کلا همونجا مرور میکردن و فقط اخر هفته تکلیف بهشون مید ...

مرسی عزیزم

دختر شما تمام وقت میرفت؟ صبح تا ظهر؟

من الان دو تا مشکل دارم

یکی اینکه محل کارمون یه شهرستان دیگه اس. مجبوریم یه ساعت زودتر از معمول از خونه بزنیم بیرون. اون تایم اصلن مهدای اینا باز نیستن.

دوم اینکه پیش دبستانیهای اینجا ۳ ساعته اس کلن. از ۸تا ۱۱ و از ۱۱ تا ۱😐

نمیدونم بقیه شهرا چطوره

دیگه مجبورم بزارم خونه مادرشوهرم که ایشون ببره.

اونام نزدیک خونشون یعنی ۵۰متر پایینتر یه ویش دبستانی هست. مادرشوهرم میگه لاقل اینجا ثبت نام کن که رفت و امدشون سخت نشه.

از طرفی من میگم بچه هارو هر صبح با خودمون ببریم محل کارمون اونجا پیش دبستانی برن. اونم همسرم قبول نمیکنه. اونجا از همین جایی هم که هستیم محرومتر و کم امکانات تره

عزیزم نصف کیک را صورتی  نصفشو ابی کن  تا راضی بشن  نخوای فردا باز کیک درست کنی. م ...

رنگ ابی ندارم

فردام براش روز پسر نمیگیرم😂

گفتم تابستونه دیگه

اتفاقا پسر منم کیک خیس دوست داره. گف برای روز پسر کیک سیاه درست کن😂

مام فعلن کیک در حال درست شدنه

کادو هم همسرم بیاد بریم براش یکم جینگول بخریم مثل شما♥️

عزیزدلم ممنون .نبخدا اصلا دلم نشکست.اتفاقا خوشحال میشم تعریف میکنی.بابای خودمم همینطور بود عزیزم اصل ...

خلاصه که از من ناراحت نشو♥️

از بزرگیته عزیزم

مطمین باش همیشه دعای خیرشون پشت سرته♥️

منم همیشه خدا از خانوادم دور بودم😂

یه دو ماهی یبار میرم سر میزنم برمیگردم. کمک خاصی نمیتونیم بهم بکنیم

من میرم تو سرویس بهداشتی گریه میکنم شوهرم میاد میگه باز از دست بچه ها گریه کرد

خوش به حالت که لاقل گریه ات میاد

من انگار چشمه اشکم خشک شده😭

وگرنه انقدرر به حالت گریه میرسم، اما دریغ از گریه و سبک شدن😔

اره عزیزم ام ار ای  سیتی منظورمه،و اینکه اره باید دکتر بنویسه، یکی از بچها نظر خوبی داد ،خودت ...

حالا یه چی بگم بخندین

مامان من انقدررر دکتر میره انقدررر دکتر میره که هممون دیگه خسته شدیم

جراتم نداریم بهش بگیم تو رو خدا دیگه دکتر نرو😂

مثلن معده اش درد کنه، تمام دکترای معده رو میره. یک روز درمیون!

اون روز که از دکتر برمیگرده، تعریف مبکنه خدا خیرش بده! بهترین دکتر بود.‌درد منو تشخیص داد دیگه حالم خوبه.

پس فرداش میگه دارم مبرم یه دکتر دیگه، میگم خوب قبلی که خوب بود. میگه نه دیگه داروهاش اثر نکرد🤦‍♀️

یا بزووور میره به دکتر میگه منو بنویس آندوسکوپی یا کولونسکوپی! دکترارو تهدید میکنه که بنویسن!

بیشترشونم ردش میکنن نمینویسن😂

انشاالاه خدا حفظشون کنه واسه همه کسایی که دارن ک تکرار شدنی نیستن.مال من فوت کردن.خواهرم ندارم.انقذر ...

عزیزم خدا رحمت کنه پدر مادرتون و 

ایشالله دختراتون میشن بهترین رفیق و مونس برات 

عه شما بودی؟😂 یادم رفته بود. گاهی ذهنم مشغول میشد با اون ۴۰۰ چیکار کردن اون کاربر😂 دیدمم که بعضی ...

اره من بودم،که البته خیال واهی میکردم برای اون۴۰۰،

چون طبق برنامه هامون ،بانک با ماهماهنگ نشد😂...

والا قبلا خیلی بروز میدادم ولی الان میبینم که اتفاقا پول توی همین چیزاس،و اینکه شوهرمم برعکسه شوهرته،عاشق اینکاراس یعنی دوست داره خودش چیزیو درست کنه اینطوری بیشتر میگه لذت میبرم و.....حالا ایشالله که جور میشه،خیلی دنبال وامو اینجور چیزام ،دیگه برام قسطش مهم نیست چون بلاخره از اژانسی اسنپی چیزیم شده شوهرم میره در میاره تا به ثبات برسیم،،،شماهم دعا کنید بتونیم وام بگیریم بزنیم به این کارا