2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41819 بازدید | 6304 پست
حق داری خیلی سخته💔💔💔 من پارسال ۵ماهه حامله بودم مامانم عمل دیسک کردن. ۵روز رفتم پرستاری، بابام و ...

انشاالاه خدا حفظشون کنه واسه همه کسایی که دارن ک تکرار شدنی نیستن.مال من فوت کردن.خواهرم ندارم.انقذر سختهههه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنه قوربان♥️

جانیمسان.😘

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اره این طفلکا خودشونم اذیتن حدس میزدم😂

بخدا نمبدونی بعضی وقتا دلم میخواد از دستش بشینم گریه کنم

انشاالاه خدا حفظشون کنه واسه همه کسایی که دارن ک تکرار شدنی نیستن.مال من فوت کردن.خواهرم ندارم.انقذر ...

الهی عزیزم💔💔💔

خدا بیامرزتشون

تو رو خدا ببخش اگه یه درصد با حرفام دلت شکست😔

تو رو خدا حلالم کن عزیزم😔

واقعا سخته هلن جان

شاید بخاطر همیناس که خدا شوهر خوبی نصیبت کرده♥️

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

عه شما بودی؟😂 یادم رفته بود. گاهی ذهنم مشغول میشد با اون ۴۰۰ چیکار کردن اون کاربر😂 دیدمم که بعضی ...

ماشاالله فرازانه جوون چقد حسی خوبی نسبت بهتون دارم ندیده،تو ذهنم یه زن خیلی قوی هستین   

مرسی عزیزم بله مهر باید برم ازونطرف بچه های بزرگترم مهر میرن پیش دبستانی خیلی قاراشمیش میشه میخو ...

عزیزم پیش دبستانی زیاد سخت نیست،دخترم پیش بود ،کلا همونجا مرور میکردن و فقط اخر هفته تکلیف بهشون میدادن،اگه شیفت کاریت مشخصه  مثلا صبحی،بچت رو بزار کامل شیفت صبح.پیش دبستانی زیاد مهم نیست فقط در حد اجتماعی شدن و نظم رو یاد گرفتن برای ورود به مدرسه

دوقلو داشتن درسته شیرینه ولی خیلی خیلی فوق تصورت سخته مخصوصا اگه‌تنها باشی الان من یه نی نی ۵ماهه ...

عزیزم نصف کیک را صورتی 

نصفشو ابی کن 

تا راضی بشن 

نخوای فردا باز کیک درست کنی.

من دیروز برا دخترم کیک خیس درست کردم،باباش هم براش دستپند و از این چیزای دخترونه خرید

والا اینجوری شما تعریف کرذی انگار من وامو گرفتم انقدر بهم مزه داد😍خودمم تصمیم گرفتم برم حساب باز کن ...

خخخ عزیزم

حتما اینکارو بکن

واقعا یه فکر اقتصادیه خودش

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله عزیزم  درسته من خودم چند وقته میخام چکاپ برم هی تنبلی میکنم  فقط دندونپزشکی و مر ...

دقیقا منم تو سال گذشته دندونپزشکی رو مرتب رفتم و در ارم کامپوزیت کردم

ولی دکتر زنان از وقتی زایمان کردم دیگه نرفتم 🥺

همین الان یکماهه قصد جدی دارم برم... هعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته بگم من خودم موقع اقدام به بارداری دیوانه واااااااااار عاشق پسر شدم😁جوری که کسی میگف خدا بهت د ...

همینطوره عزیزم.. جفتشون هدیه خدا هستن

پسر هم شیرینیای خودشو داره ❤️ پسرا هم عشقن

دختر هم یجور عزیزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیزم💔💔💔 خدا بیامرزتشون تو رو خدا ببخش اگه یه درصد با حرفام دلت شکست😔 تو رو خدا حلالم کن ...

عزیزدلم ممنون .نبخدا اصلا دلم نشکست.اتفاقا خوشحال میشم تعریف میکنی.بابای خودمم همینطور بود عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن.قربونت برم.

منم همینطور ولی نمیدونم چرا گریه ام نمیاد تازگیا

من میرم تو سرویس بهداشتی گریه میکنم شوهرم میاد میگه باز از دست بچه ها گریه کرد