2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41818 بازدید | 6304 پست
اره سرگیجه شدید  هر دو سه روز یکبار پیش میاد جوری که حتما باید دراز بکشن  به نظرت برم سو ...

دیگه وقتی مادرتون همراهی نمیکنن، مراجعه تنهایی خودتون خالی از لطف نیس.

اگه فقط چن روز بود میگفتم ویروس جدیده اس

ولی چون میگین یه ماه بیشتره، از یائسگی ام که باشه، بهتره دارو مصرف کنن دبگه.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

نه احتمال زیاد بدن من خودمم اقدام کردم تا مراحلیش جلو رفته ولی هنوز قطعی نشده

همینن طرح ادوات کشاورزی رو؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگم که ایده این کارو از خودت گرفتم😍یادته گفته بودم اگه یه وام باشه چهارصد میلیون ولی قسطش از حقوق ک ...

عه شما بودی؟😂

یادم رفته بود. گاهی ذهنم مشغول میشد با اون ۴۰۰ چیکار کردن اون کاربر😂

دیدمم که بعضی کاربرا گفتن ما باشیم این وامو نمیگیریم، ولی من مخالفم. بالاخره قسطا از جایی جور میشه میره ولی اون پول گنده پیش نمیاد دیگه.

چرا خوشت نمیاد؟

اصلن پیش همسرت بروز ندیا

خیلی تشویقش کن خیلیی

محل کار من الان منطقه ای هستش که الان شغل اصلی مردمش کشاورزی در حد صنعتی. بیشتر برنج و گندم و کلزا و...

نمیدونی چقدر فرصت کار هست

ولی همسرم اهل این کارا نیس

از آقایی و پشت میز نشینی کمتر راضی نمیشه

وگرنه منم خیلی دوست داشتم تراکتوری بیل بکهویی چیزی بخریم مشغول شه

خبلی دوست دارما اونم دوقلو،ولی وقتی پسرمو میبینم و نوزادیاشو گرفتاریاش یادم میاد ترجیح میدم یه گوشه ...

دوقلو داشتن درسته شیرینه ولی خیلی خیلی فوق تصورت سخته

مخصوصا اگه‌تنها باشی

الان من یه نی نی ۵ماهه دارم، ولی باور کن هنوزم اذینای دوقلوهام بیشتره.

امروز که روز دختره، مبخام برای دخترم کیک خامه ای درست کنم. برادرش از صبح نمبدونی چقدررر منو اذیت کرده. همش میگه خوب پس اونوقت فردام روز پسره😐

چون دوقلو ان عادت کردن همیشه شرایط مشابه داشته باشن.

ذرحالی که برای پسرم همین دیشب همسرم کلی لباس ورزشی و خرید کرده که بره باشگاه. ۵سالشه😂

مرسی عزیزم بله مهر باید برم ازونطرف بچه های بزرگترم مهر میرن پیش دبستانی خیلی قاراشمیش میشه میخو ...

اره عزیزم حتمااا بگیر انشاالله موافقت کنن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
یچه ها ما ۵ سال پیش یه موقعیت برامون پیش اومد واسه مهاجرت به کانادا از همه لحاظ عالی بود  ولی ...

افرین

چه دختر خوبی هستی😍

مطمئن باش جواب خوبیاتو همین دنیا به بهترین شکل میبینی♥️

من تک دخترم، از خانواده ام هم دورم.

همیشه انقدر گرفتاری داشتم که اونا ازم انتظاری نداشتن و ندارن.

ولی در حد توانم بهشون خوبی میکنم. 

مجردم که بودم از حرفشون درنیومدم. فک کن من تهران ۶سال دانشجو بودم، اما چون بابام خیلی مخالف بود دست به ابروهام نزدم. دوست داشتما ولی فقط بخاطر دل بابام دست نزدم.

خیلی بی حاشیه بودم که فقط بابام ازم راضی باشه.

بابامم همیشه دعام میکنه ازم خیلی راضیه

میدونم هر چی دارم همش از دعاهای بابامه

دوقلو داشتن درسته شیرینه ولی خیلی خیلی فوق تصورت سخته مخصوصا اگه‌تنها باشی الان من یه نی نی ۵ماهه ...

کاامل درکت میکنم دوتاپشت هم دارم دختر بزرگم الان مثه کوچیکع تو شیشه شیر میخوزه _,رو پای من میخوبه_چهاردست و پا راه میره بعدم میگه فک کن منم نینی ام.نگمم براتون چ وضعییی داریم😎😎😭😭😭

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

یا الان که من از تبریز اومدم شهرستان،

بابام گاهی میشینه گریه میکنه که این دختر الان دست تنها با ۳تا بچه چیکار میکنه🤦‍♀️

یا تهران که دانشجو بودم تو خوابگاه بودم. بابام مینشست گریه میکرد که این بچه خسته ازدانشگاه میاد کسی نیس بهش یه چایی بده😂

یا الان که من از تبریز اومدم شهرستان، بابام گاهی میشینه گریه میکنه که این دختر الان دست تنها با ۳تا ...

الاه ساخلاسان

کاامل درکت میکنم دوتاپشت هم دارم دختر بزرگم الان مثه کوچیکع تو شیشه شیر میخوزه _,رو پای من میخوبه_چه ...

خیلی سخته

بعد چون بزرگترا بیشتردرک میکنن مجبوریم هوای اونارو بیشتر داشته باشیم.

تو خودت آوردی یا مثل من ناخواسته شد؟

هنوز که هنوزه یادش میوفتم اشکام میاد که چقد سخت گذشت  اینا همه باعث شده که انقد بهم بریزم  ...

حق داری خیلی سخته💔💔💔

من پارسال ۵ماهه حامله بودم مامانم عمل دیسک کردن. ۵روز رفتم پرستاری، بابام و داداشامم بودن. ولی اون ۵روز واقعن خیلی سخت بود.

انشالله هیچ وقت گذر پدر و مادرامون به دکتر و بیمارستان نیافته

خیلی سخته بعد چون بزرگترا بیشتردرک میکنن مجبوریم هوای اونارو بیشتر داشته باشیم. تو خودت آوردی یا م ...

دقیققا مدادم میپرسه منو دوس داری؟ واای اگه بهش اخم کنم میگه تو منو دوس نداری ابجی رو دوس داری میدونم.والا توفیق اجباری بود خواهر